Ets aquí
Inici > General > Noticiari > MONT-ROIG REP LA SEVA PATRONA EN LES FESTES QUADRIENNALS 2016

MONT-ROIG REP LA SEVA PATRONA EN LES FESTES QUADRIENNALS 2016

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Redacció

31-08-2016

Mont-roig, un cop més, es vestí de gala per rebre la seva patrona la Mare de Déu de la Roca i poder celebrar, així, les Festes Quadriennals d’enguany. El Patronat i la Parròquia de Sant Miquel, un cop més, organitzaren aquesta benvinguda.

Fou el diumenge 28 d’agost quan, a 2/4 de 8 de la tarda, una gernació es va aplegar a l’Era del carrer d’Amunt. L’Arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, acompanyat del mossèn, altres preveres i les autoritats municipals presidiren la processó que, poc després, començà a caminar amb les pubilles del poble, els Armats de la nostra Vila, la Colla Gegantera i Grallera del Barri de Dalt (Pitota i Pitot), els gegants Miquel i Roca del Barri dels 6 Carrers, els Grallers de Mont-roig i la Cobla d’en Taudell que, en tot instant, acompanyaren la processó amb la seva música variada i alegre. Els feligresos també anaven cantant peces marianes en honor de la il·lustre Visitant.

L’itinerari de la processó fou pel carrer de la Mare de Déu de la Roca (antic carrer de la Coma), Calvari, Reial, Nou, Sant Miquel, Font, Agustí Sardà, Riba i Mestre, plaça de Joan Miró, Major i plaça mossèn Ivern). Els esmentats carrers estaven engalanats amb motius marians, amb colors ben variats, catifes, teixits, plantes, flors, cintes, heura, domassos, ornaments als balcons i façanes, etc. tots ells fets amb molt de gust i cura que, com sempre, provocaren gran admiració i una allau de fotografies i enregistraments per poder immortalitzar els millors moments i guardar-ne record. Acabada la processó, i a l’església parroquial, el Sr. Arquebisbe presidí la celebració eucarística que comptà amb els cants de la Coral Sant Miquel.

Durant aquests nou dies i esperant la festivitat de la nostra Patrona del dia 8 de setembre, tindrà lloc a l’església parroquial de Sant Miquel (com és tradicional i des de temps immemorial) la Novena i Missa en honor de la Mare de Déu de la Roca.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

La processó pels carrers del poble
La processó pels carrers del poble

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Catifa al carrer Agustí Sardà
Catifa al carrer Agustí Sardà

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

La plaça Mn. Gaietà Ivern engalanada
La plaça Mn. Gaietà Ivern engalanada

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Ornaments al carrer F. Riba i Mestre
Ornaments al carrer F. Riba i Mestre

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Icona PDF

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Top