Ets aquí
Inici > General > Noticiari > ELS BARRIS DE MONT-ROIG S’HAN OMPLERT DE FESTA I SOPARS UN ALTRE ESTIU

ELS BARRIS DE MONT-ROIG S’HAN OMPLERT DE FESTA I SOPARS UN ALTRE ESTIU

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Redacció

07-09-2016

Barri de Dalt.

Les festes, àpats i festes de barri d’aquest estiu, al nostre poble, ja havien començat el dissabte 11 de juny al Barri de Dalt amb la festa del 30è aniversari del naixement del Pitot, l’inseparable company de la Pitota. El més destacat d’aquella festa fou la presentació de la llegenda de la Pitota (Judit Robert), la gran cercavila de gegants i grallers i els més de 450 persones al sopar popular (una més àmplia informació a Ressò mont-rogenc del proppassat 14 de juny).

Barri dels 6 Carrers.

També esmentarem que el passat diumenge 3 de juliol, al migdia, la Colla Gegantera del Barri dels 6 Carrers organitzà una paella popular al rentador, sota els plataners i amb una forta calor (més informació a Ressò del 6 de juliol).

Barri de Baix.

Sota el mateix lema que altres anys (“L’estiu comença al Barri de Baix”), els dies 8 i 9 de juliol (divendres i dissabte) l’esmentat barri va programar, en la seva VI edició, un ampli programa de festes i activitats per a tothom. El lloc de trobada fou davant el poliesportiu municipal (que està de reformes, per cert).

La festa començà el divendres, a les 10 de la nit, amb un bingo popular i posterior actuació musical de Stromboli Jazz Band. La festa acabà amb discoteca mòbil fins la matinada. El dissabte a la tarda: festa infantil i juvenil amb inflables d’aigua, tallers de reciclatge de collars i polseres i decoració de la pròpia samarreta. Al vespre, a quarts de 10, sopar popular (12€ els grans i 6 els menuts) i sorpreses. Per acabar, un ball popular amb música de l’orquestra Oceànic i discoteca mòbil, a càrrec de “A Fi de Festa”. Molta participació popular (fins i tot amb problemes de cadires i taules). Es vengueren 530 tiquets del sopar i el bingo del divendres fou molt concorregut).

Barri del rovell de l’ou.

El divendres i dissabte 29 i 30 de juliol tingué lloc la IV Festa de Barri. El lloc de celebració fou a tocar de la Casa de Cultura. El III Carnaval d’Estiu posà en marxa la festa que començà el divendres 29, amb l’acompanyament musical de la Txaranga Band Tocats. El Jurat del concurs fou un membre dels barris de Dalt, de Baix i dels 6 Carrers que repartí tres premis. Vora mitjanit concert del grup femení cambrilenc Roba estesa, que van agradar molt, per continuar i acabar amb Agrorumba i Olé amb DJ OGT.

També el concurs de truites fou molt disputat, amb rècord de participació: 28 truites. Els guanyadors: truita més original, Salvador Toda. La més gustosa, M. Amèlia Bargalló i la més vistosa, la Laia, Georgina i Neus. La pubilla del Barri, Anna Olivé, lliurà els premis. La festa continuà el dissabte amb vermut popular (a 1 €) i, al vespre, sopar a la brasa amb 454 tiquets comprats (a 12 € o 15).

La festa acabà amb ball popular a càrrec del Quintet Alea i discoteca mòbil amb  Dj Jordi Martí, a més de Putrum-Putrum amb Dj Jordi F. Una gran participació, un any més.

Carrer dr. Antoni Castro. La darrera festa popular, com en anteriors ocasions, fou el sopar celebrat al carrer del dr. Antoni Castro on, un centenar de veïns i convidats s’aplegaren en un sopar el proppassat dissabte 27 d’agost (s’acostumava a celebrar el darrer diumenge d’agost, però enguany s’avançà amb motiu de les Festes Quadriennals de la nostra Patrona). El Josep M. Llorens hi aportà la música per fer més amè l’àpat.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

El sopar popular al Barri de Baix
El sopar popular al Barri de Baix

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Carnava d'Estiu al Barri del rovell de l'ou.
Carnava d’Estiu al Barri del rovell de l’ou.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Icona PDF

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Top