Ets aquí
Inici > General > Esports > MONT-ROIG ACULL UNA NOVA PROVA DE CICLISME INFANTIL

MONT-ROIG ACULL UNA NOVA PROVA DE CICLISME INFANTIL

Redacció

14-05-2019

En el marc de la Copa Catalunya Infantil de BTT i la Federació Catalana de Ciclisme, l’Escola de Ciclisme de Mont-roig, va organitzar, el proppassat diumenge 12 de maig, una nova prova a l’entorn del parc de l’Era amb molta participació i en un entorn molt bonic com és al voltant del Peiró i camí vell de Colldejou (Peiró). Uns 160 nens i nenes hi prengueren part. Les categories participants han estat: prebenjamí, benjamí, principiant, aleví i infantil.

El circuit fou de 1.100 metres i els més petits hi van donar una volta, els benjamins 2, principiants 3,  alevins 5 i els infantil 8.

A partir de ¾ de 9 van començar les inscripcions de la jovenalla i l’hora de sortida fou a les 10 del matí amb un fort vent i un matí ben assolellat.

Novament la matinal de BTT fou un èxit d’organització i dita cursa tingué la col·laboració de l’Ajuntament de Mont-roig i les empreses i/o entitats de: Lizarran, Caputxeta Patufet i la col del pet, l’Agrobotiga, Àrids i Excavacions Mont-roig SL, 500 Watts cicling, Rocauto Sport, MKT Oil SL, Càmping la Torre del Sol, Megabici bikeshop, Bar Plaça, Artipà de Montbrió i Lluís Aguiló.

Escalfament abans de la cursa
Sortida dels més petits
Top