Ets aquí
Inici > General > Noticiari > MARIA CALLAU I ARAGONÈS I ROGER BADIA I GIBERT, NOUS PUBILLA I HEREU 2019. RECAPTACIÓ A FAVOR DE LA LLUITA CONTRA EL CÀNCER

MARIA CALLAU I ARAGONÈS I ROGER BADIA I GIBERT, NOUS PUBILLA I HEREU 2019. RECAPTACIÓ A FAVOR DE LA LLUITA CONTRA EL CÀNCER

Redacció

14-05-2019

El dissabte passat, 11 de maig a la nit, fou proclamada nova Pubilla de Mont-roig 2019 la jove Maria Callau i Aragonès, a la festa que s’organitzà, un any més, al poliesportiu de Mont-roig. El jove Roger Badia i Gibert, al mateix temps, fou proclamat Hereu de la nostra Vila.

Després de l’elecció de la Pubilla i l’Hereu, tingué lloc el tradicional ball amenitzat per l’orquestra Himalaya i posterior discoteca mòbil fins ben entrada la matinada. Enguany, la novetat fou que la ciutadania també va poder votar electrònicament la pubilla i l’hereu i sumar-se així a la decisió del jurat.

Els joves participants en dita elecció de la pubilla i l’hereu 2019 foren els següents:

Julen Callau Gutiérrez i Bruna Alsina Salsench (AMPA Escola M.de D. de la Roca).

Adrià Gonzàlez Pous i Marta Alabart Ferrando (Assoc. de Veïns Barri de Baix).

Maria Callau i Aragonès (Associació de Donants de Sang).

Evelyn Espínola Fernández (Unió de Dones de Mont-roig).

Àurea Oliach Bonet i Àngel Moran Margalef (Grup de Colònies i Esplai “Brivalls”).

Clàudia Rovira Panisello i Víctor Vidal Nolla (Agrupació de Patinatge Mont-roig).

Roger Badia Gibert i Júlia González Marco (Club Atlètic Mont-roig).

Laia Rodríguez Colomé (Associació d’Empresaris i Comerciants de Mont-roig).

Judit Hernández Domingo (Associació de Ioga Mont-roig).

Jofre Navarro Parés (Associació Armats de Mont-roig).

Miquel Fernàndez Aragonès (Societat de Caçadors “La Providència”).

Carles Pujol Ruano i Nerea Hernández Ruiz (Kintus/es 2019).

La festa continuà l’endemà diumenge a la Casa de Cultura Agustí Sardà on tingué lloc, per part de les autoritats locals, una recepció a les pubilles i els hereus. Després, acompanyats pels gegants Miquel i Roca i els Grallers de Mont-roig, s’inicià el seguici fins a l’església parroquial de Sant Miquel on tingué lloc la missa en honor de Sant Isidre, patró de molts pagesos. Després de l’ofici, una ballada dels esmentats gegants i música dels grallers, amenitzà un aperitiu popular, com ja és tradicional.

A la tarda, al poliesportiu municipal, tingué lloc un bingo popular per recaptar diners per la Lluita Contra el Càncer, organitzat per la Unió de Dones de Mont-roig que, com sempre, fou un èxit. No havent-se acabat els molts regals recaptats es tornarà a celebrar un bingo a la Llar d’Avis, una altra tarda,  per acabar de repartir els regals i recaptar més diners per la lluita contra el càncer.

La Pubilla, Maria Callau i l’Hereu, Roger Badia
Tots els participants a la festa

El seguici anant cap a l’església
Top