Ets aquí
Inici > General > Història > MONS RUBEUS, RACÓ HISTÒRIC: 10 ANYS DEL K1

MONS RUBEUS, RACÓ HISTÒRIC: 10 ANYS DEL K1

Miquel Anguera, “Beatet”  (Ressò mont-rogenc n. 101, pàg. 7)

23-06-2018

Aprofitant l’avinentesa que l’Ajuntament va celebrar 10 anys de la inauguració del Casal de Joves K1, el proppassat dia 17, voldria fer un petit resum del que va ser aquella jornada, donat que vam tenir el goig de poder disposar de la presència del Molt Honorable President del Parlament de Catalunya, Ernest Benach i Pascual, el pare del qual era  fill de Mont-roig.

El Casal de Joves K1 es va obrir el divendres 10 de novembre de 2006; per tant, d’aquí poc farà 12 anys de la seva obertura. La inauguració d’aquest espai per al jovent tingué lloc la tarda del 12 de gener de 2007. La data, evidentment, la va escollir el Molt Honorable després de consultar la seva farcida agenda. Sempre ens va dir que sentia una especial predilecció per Mont-roig, per qüestions familiars ben òbvies.

El grup local Batucada Roja ens va oferir una breu actuació tot donant la benvinguda al M.H. President Benach i al secretari de Joventut de la Generalitat, Sr. Eugeni Villalbí.

Es descobrí una placa commemorativa de la inauguració i, posteriorment, tingué lloc un seguit de curts parlaments d’Isaac Uyà (tècnic de Joventut), Eugeni Villalbí, un servidor com alcalde, per acabar el breu acte el President del Parlament, congratulant-se de les noves instal·lacions, perquè va dir que pocs pobles gaudien d’un Casal de Joves com el de Mont-roig.

Després de recórrer les instal·lacions del K1, un petit piscolabis va posar punt i final a una històrica inauguració a càrrec del President Benach, el qual marxà ràpidament perquè ja se l’esperava en una altra localitat. Fou una curta i emotiva inauguració. No sempre es té la sort de poder comptar amb la 2a autoritat del País.

20180623 10 anys del K1

Top