Inici > General > Esports > MOLT BON PAPER DELS JUDOKES MONT-ROGENCS A AVILÉS (ASTÚRIES)

MOLT BON PAPER DELS JUDOKES MONT-ROGENCS A AVILÉS (ASTÚRIES)

Miquel Anguera, “Beatet” i Carles Pérez

01-11-2023

Els nostres joves judokes mont-rogencs han tingut un molt bon paper en el prestigiós i difícil torneig d’Avilés (Astúries), durant aquest passat cap de setmana del 28 i 29 d’octubre. Parlem, evidentment, de l’Andreu Pérez Chaparro (16 anys) i del Jordi Altés Obiols (13 anys). Fou en el XXII Torneig Internacional Vila d’Avilés i XI Memorial Agustín Pérez, juntament amb la Súper Copa d’Espanya Infantil i Cadet.

L’ANDREU, juntament amb 2 companyes més del seu club Nucli Tecnificació Priorat-Terres de l’Ebre hi va anar, a aquest XXII Torneig, en categoria júnior. Dissabte, va perdre el 1r combat davant l’asturià Diego Menéndez, però a la repesca guanyà 2 combats; un, al judoka de la Rioja, Iván Beni, i l’altre, a l’asturià Adam Sánchez accedint així, a la lluita pel bronze on va perdre contra el basc Ibai Vega i assolint una ben meritòria 5a posició.

EL JORDI, del mateix club que l’Andreu, va guanyà, el diumenge 29, el 1r encontre contra el gallec  Xabier López  i l’asturià Diego González, el segon. En guanyar el castellà-lleonès, Héctor Tobar, en el 3r combat, accedí al bloc final. A vuitens de final torna a guanyar al gallec Xabier López i, en quarts de final,  guanyà l’asturià Darío Pérez; dissortadament, perdé en semifinals  contra l’andalús Matthew Iglesias. El resultat final, doncs, un més que merescut bronze del Jordi en un dels torneigs més difícils del circuit estatal infantil de judo. Ara a seguir entrenant de cara als nous campionats que s’atansen.

L’enhorabona, Andreu i Jordi i a continuar treballant!! Gràcies per ser de Mont-roig!!