Ets aquí
Inici > General > Col·laboracions > MANIFEST DE “TACA D’OLI” A PARTITS POLÍTICS

MANIFEST DE “TACA D’OLI” A PARTITS POLÍTICS

Taca d’Oli, Mont-roig

14-04-2019

“Els avis i àvies de diverses ciutats i pobles de Catalunya que ens manifestem diàriament o setmanal per l’alliberament dels nostres preses i presos polítics i pel retorn dels nostres polítics exiliats i exiliades, agrupats sota el que en diem “Taca d’Oli”, ens adrecem als partits polítics de l’òrbita independentista (ERC, PDCat, Front Republicà i CUP) per fer-vos avinent la nostra preocupació pels vostres plantejaments polítics davant les properes eleccions.

Des de molts àmbits dels moviments socials per la independència del nostre País se us ha  reclamat, fins l’esgotament, la unitat d’acció política, sota una llista unitària.

La realitat és que aquesta no ha estat la vostra voluntat, per la qual cosa us encoratgem que en l’elaboració dels vostres programes electorals us poseu d’acord en una unitat d’acció per abastar el gran repte que tenim com a Nació: esdevenir un estat independent.

Us demanem que els vostres programes electorals incloguin de comú acord els següents punts:

1.- Prioritzar els interessos del País per damunt dels interessos de cada partit polític.

2.- L’alliberament dels presos i preses polítiques i el retorn dels exiliats i exiliades.

3.- Amb el Dret a Decidir marcar el full de ruta per la implementació de la República Catalana amb drets i deures de tots els ciutadans de Catalunya.

Us demanem també que, públicament, doneu resposta a aquest Manifest de la mateixa manera que nosaltres el farem públic.

Nosaltres continuarem amb la nostra perseverança en manifestar-nos per la llibertat dels nostres presos i preses polítiques i el retorn dels exiliats i exiliades. A tots els volem a casa i amb les seves famílies”.

Taca d’Oli, 10 d’abril de 2019

TACA D’OLI està format per:  Balaguer, Caldes de Montbui, Cambrils, Col·lectiu Enriqueta Galligant de l’Eixample de BCN, Constantí, El Morell, Igualada, La Canonja, La Pobla de Mafumet, La Selva del Camp, Mataró, Mollet del Vallès, Montbrió del Camp, Mont-roig del Camp, Palau-Solità i Plegamans, Reus, Riudoms, Sant Joan Despí, Santa Perpètua de Mogoda, Sitges, Tarragona, Terrassa, Tortosa, Valls, Vic, Vila-seca, Vilafranca del Penedès, Vilallonga del Camp i Vilamajor.

(Aquest és l’escrit que presentàrem el passat dimecres dia 10 als diputats/des sobiranistes del Parlament de Catalunya. Ens van rebre el MH president Quim Torra i diversos diputats i diputades, als jardins de la Ciutadella. Fórem més de dos-cents les àvies i els avis de les diverses localitats de “Taca d’Oli” que, amb autocars i cotxes particulars ens desplaçàrem a la ciutat comtal per a l’esmentat lliurament).

Top