Ets aquí
Inici > General > Noticiari > L’INSTITUT ANTONI BALLESTER CELEBRA ELS 25+1 ANYS D’OBERTURA DEL CENTRE A MONT-ROIG

L’INSTITUT ANTONI BALLESTER CELEBRA ELS 25+1 ANYS D’OBERTURA DEL CENTRE A MONT-ROIG

Miquel Anguera, “Beatet”

01-06-2022

El passat divendres dia 27, a la nit, l’Institut Antoni Ballester, amb tota la comunitat educativa que ho va desitjar (exdirectores, ex-professors, professors, pares, alumnes, exalumnes, regidors/es, etc. fins a sobrepassar àmpliament les 100 persones), es van  trobar al gimnàs de l’edifici que ja ha posat 25+1 anys al servei d’aquest poble de Mont-roig, amb un seguit de parlaments i posterior sopar que se suma als diversos esdeveniments i actes acadèmics, esportius i culturals que es van celebrant i festejarem durant aquest 2022.

En primer lloc, parlà l’Adriana Bernal de la primera promoció d’alumnes, també parlaren l’ex-professora Lurdes Pujol i el professor Jaume Borràs. Seguidament prengueren la paraula les exdirectores Ester i Jacqueline i l’actual directora Alexandra. Per acabar els parlaments, també direm que dirigiren la paraula als presents un representant de l’AMPA i 3 exalumnes del cicle SMX de l’Institut. Va cloure l’acte el Sr. Alcalde amb unes breus paraules.

Com a fet més rellevant de la trobada, direm que, ben aviat, es publicarà un llibre de l’alumne Halima Riffi sobrer la figura de l’Antoni Ballester i que ha guanyat un concurs entre els alumnes de l’Institut i també direm que és una ex-professora qui ha creat els dibuixos que acompanyaran el text de la Halima.

Després d’una copa de cava, un bon sopar de càtering fou servit pels propis professors del centre assistents a l’acte. En acomiadar la trobada a l’Institut Antoni Ballester, vam poder copsar que els presents a l’acte, als parlaments i al sopar dels 25+1 aplaudiren l’organització i el desenvolupament d’aquest acte institucional i festiu que la pandèmia de la Covid-19 hi ha fet posar aquest +1 a les noces d’argent del nostre Institut.

Que per molts més anys estiguis, com ja hem dit, al servei d’aquest poble!!

L’ Alexandra Estopà (directora) amb el professor Jaume Borràs
L’ Ester, l’ Alexandra i la Jacqueline, directores de l’INS
L’ Halima, guanyadora del concurs
Molta gent seguint l’exposició de l’INS (27-5-22)
Vista general del sopar
Top