Ets aquí
Inici > General > Esports > L’INFANTIL I L’ALEVÍ DEL C.AT. MONT-ROIG CELEBREN PARTITS AMISTOSOS DE FUTBOL AMB EQUIPS ANGLESOS

L’INFANTIL I L’ALEVÍ DEL C.AT. MONT-ROIG CELEBREN PARTITS AMISTOSOS DE FUTBOL AMB EQUIPS ANGLESOS

Miquel Anguera, “Beatet”

21-06-2023

El passat dilluns 29 de maig l’equip infantil del C.A. Mont-roig celebrà, a casa nostra, un partit amistós de futbol contra el Garforth Villa anglès de Leeds a qui guanyà per 3-0 i, el dimarts un altre encontre contra el Bullers Wood, amb qui perderen per 3-4.

El divendres, 2 de juny, els nostres alevins A (actuals campions de lliga del grup 46), van vèncer l’equip del Kirkham Juniors (ubicat a uns 80 km de Manchester) per un ampli 8 a 1.

Evidentment, aquests resultats no tenen cap importància però sí que en té el fet d’haver connectat amb aquests equips que van estar de vacances a Salou i és una bona experiència per a tots aquests joves que, a part del partit en sí, adquireixen experiència i poden parlar i conviure unes hores amb joves de la seva edat que prou important és (cal agrair a les 2 Agències de Viatges de Salou, el fet d’haver pogut connectar aquests equips anglesos amb els nostres joves del Club Atlètic Mont-roig).

Una anècdota ben interessant fou que, vista la diferència de cost entre refrescos a Salou i Anglaterra, comparats amb els que trobaren a casa nostra, abans de pujar a l’autocar que els portà de retorn a Salou, van fer “provisió” de refrescos que havien trobat molt millor de preu a Mont-roig. Sense comentaris, però de ben segur que tornaran!!

Foto de germanor entre el Kirkham Juniors FC i el C.A. Mont-roig
Foto de germanor entre el C.A. Mont-roig i el KJFC
Foto de germanor dels jugadors anglesos i catalans
Top