Ets aquí
Inici > General > Noticiari > L’ESCOLA D’ART DE TORTOSA PINTA UN MURAL A TOCAR DE LA BIBLIOTECA JOAN MIRÓ, A LA CASA DE CULTURA

L’ESCOLA D’ART DE TORTOSA PINTA UN MURAL A TOCAR DE LA BIBLIOTECA JOAN MIRÓ, A LA CASA DE CULTURA

Miquel Anguera, “Beatet”

20-07-2022

El passat dissabte 18 de juny, tot passant davant la Casa de Cultura, vaig observar un moviment artístic: una colla de persones estaven dibuixant i pintant una espècie de mural a la paret del corredor que hi ha enfront de la biblioteca Joan Miró de Mont-roig.

No vaig conèixer ningú, excepte la regidora de Cultura, la Remei Benach, que em va explicar què passava. Aquestes esmentades persones estaven pintant un mural participatiu i eren de l’Escola d’Art de Tortosa que estaven fent uns cursos al Camp de Tarragona d’acord amb diversos ajuntaments, entre els quals, el nostre. En total són 5 els tallers que es duran a terme a les nostres contrades segons m’explicaren.

Llegint el prospecte de l’Escola per l’Art i la Cultura de Tortosa, vam observar que hi havia 10 municipis apuntats: Alcover, Deltebre, Falset, Horta de Sant Joan, l’Arboç, la Ràpita, Miravet, Montblanc, Mont-roig i Torredembarra.

També direm que tot el projecte té el vistiplau de la Diputació de Tarragona i la Generalitat de Catalunya, Departament d’Educació i també té el suport de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Rovira i Virgili.

Durant uns quants dies hem vist aquests artistes pintant dita paret amb motius infantils. Molt bona idea. El responsable artístic d’aquest projecte és en Miki Pérez.

Un bon treball del qual en gaudirem tots.

Imatge del 16 de juny
Imatge de l’ 1 de juliol
El mural acabat
Top