Ets aquí
Inici > General > Noticiari > LES FESTES DE BARRI A MONT-ROIG, ESTIU 2017: BARRI DE DALT, DE BAIX, DELS 6 CARRERS, ROVELL DE L’OU I CARRER DEL DR. CASTRO

LES FESTES DE BARRI A MONT-ROIG, ESTIU 2017: BARRI DE DALT, DE BAIX, DELS 6 CARRERS, ROVELL DE L’OU I CARRER DEL DR. CASTRO

Redacció

12-09-2017

Barri de Dalt

El dissabte 10 de juny el Barri de Dalt va encetar les festes dels barris de Mont-roig, d’aquest estiu 2017, amb el següent programa al carrer d’Amunt: a 2/4 de 7, tarda infantil, a les 8 benvinguda a la Pitota i el Pitot i a 2/4 de 10, sopar popular (amb més de 300 coberts), sorteig i concert jove amb “Sense Sal”. I per tancar la nit, DJ Willow.

Barri de Baix

El cap de setmana del 7 i 8 de juliol fou el torn del Barri de Baix, al carrer de l’abat Aureli M. Escarré, amb un seguit d’actes. Tot començà amb un bingo popular el divendres, seguit d’un gran concert amb Cultrum. El dissabte, dia 8, festa infantil i juvenil amb inflables a la piscina i taller de gegants amb la Calaixera, exhibició d’Agility amb Caniroig i posterior sopar popular (492 coberts). L’orquestra Oceanic oferí un gran ball i la festa acabà amb discoteca mòbil, amb A fi de Festa. Llàstima que el sopar s’hagué d’aturar uns minuts per culpa d’un ruixat d’uns 3 litres d’aigua caiguda.

Barri dels 6 Carrers

La seva festa fou el dissabte 22 de juliol, a la plaça de mossèn G. Ivern (Església), començant per una gimcana infantil (i també els pares) i acabant amb un berenar (col·laboraren els Brivalls).

El sopar popular, a la fresca, cadascú amb el seu cistell i pel preu de 2 € tenies taula reservada, pica-pica i vi! Seguidament: festa de la cervesa i del rock català! La festa va acabar amb remember a càrrec del DJ Rafa i DJ Júnior. Més de 200 persones sopant.

Barri del Rovell de l’Ou

El divendres i dissabte 25 i 26 d’agost tingué lloc la seva V Festa de Barri. El lloc de celebració fou a l’aparcament de la Casa de Cultura. En primer lloc, el IV Carnaval d’Estiu posà en marxa la festa amb 10 comparses i la txaranga Band Tocats, a la plaça de Miramar. Tot seguit, ball amb Dj J. Martí, acabant amb LRK. Dissabte 26, sopar a la brasa (360 coberts), sorteig de paneres (obsequi dels comerciants del barri) per acabar amb ball de l’orquestra Himalaya i disco de Dj J. Martí.

Carrer del Dr. Antoni Castro

Carrer Dr. Antoni Castro. La darrera festa popular, com en anteriors ocasions, fou el sopar celebrat al carrer del Sr. Castro on, més d’un centenar de veïns i convidats s’aplegaren en un sopar el proppassat dissabte 2 de setembre (s’acostumava a celebrar el darrer diumenge d’agost, però enguany es retardà per no coincidir amb el Barri del Rovell de l’Ou). També hi hagué un equip de música a càrrec del jovent del carrer.

 

 

20170912 Festes de barri

Top