Ets aquí
Inici > General > Noticiari > LES CIGONYES TORNEN A MONT-ROIG, UN COP MÉS

LES CIGONYES TORNEN A MONT-ROIG, UN COP MÉS

LES CIGONYES TORNEN A MONT-ROIG, UN COP MÉS

Redacció

29-08-2021

Divendres 27 d’agost, sobre les 8 del vespre, més d’una vintena de cigonyes foren vistes per molts mont-rogencs i turistes que estaven pels carrer i les places de la nostra vila.

Com està passant últimament, un bon estol d’aquestes aus van ser vistes i admirades a la plaça de l’Església, Joan Miró i campanar. Quan les cigonyes passaven, immediatament, un gran vol de coloms sortien esverats dels seus llocs en veure-les passar i suposem que, tot i no ser agressives, la seva envergadura fa respecte als coloms i s’espanten al pas d’aquestes grans i mítiques aus.

No creiem que dir a les cigonyes que són benvingudes a Mont-roig molt més que no pas els colomins sigui cap sorpresa, perquè aquestes aus tan habituals als nostres terrats, teulades, esglésies i campanars comporten brutícia i insalubritat. Actualment, potser convindria fer una altra campanya de control colomí, al casc antic.

L’endemà, dissabte 28, ja no es va veure cap cigonya sobrevolant el nostre poble. També tenien pressa. Fins la propera!!

Cigonyes a la teulada de l’església
Top