Ets aquí
Inici > General > Noticiari > L’ERMITA TÉ NOVA ERMITANA

L’ERMITA TÉ NOVA ERMITANA

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Redacció

01-10-2015

El 30 de setembre ha estat el darrer dia, com a ermità, del Josep Gomà, que havia estat al santuari de la nostra Patrona, la Mare de Déu de la Roca, aquests darrers 4 anys, aproximadament. L’Eva Guillén Casanovas el substituirà a partir d’avui.

La nova ermitana ha estat escollida per la Junta del Patronat, que s’havia reunit a l’abadia parroquial, entre els 4 candidats finalistes en una prèvia preselecció de 13 persones. La cursa havia començat quan 70 currículums foren presentats a partir que s’havia fet públic que el Josep Gomà volia posar punt i final a la seva estança a l’Ermita. Com a anècdota curiosa, direm que fins i tot dels Estats Units i Mèxic es van interessar per aquesta plaça d’ermità.

Sobre la nova responsable, direm que ja té experiència en el camp de l’hoteleria i restauració, al mateix Mont-roig per cert, i que ja fa més de 15 anys que habita a la nostra Vila amb la seva família (marit i dos fills). Per a la seva elecció s’ha valorat la proximitat, que fos família sencera, el coneixement de l’Ermita, costums i tradicions de Mont-roig i els seus estudis en el ram de la restauració, que li serviran, sens dubte, per desenvolupar un millor servei envers els visitants en general i mont-rogencs en particular.

Li desitgem la millor sort a l’Eva en aquesta nova tasca que a partir d’avui comença i esperem el seu millor èxit, perquè serà el del Patronat que l’ha escollit i, de retruc, serà bo per a l’Ermita i Mont-roig.

El Josep Gomà, honradament, crec que ha posat el llistó molt alt en el servei i l’estima que ha demostrat envers l’Ermita durant aquests 4 anys i desitgem que l’Eva, la nova ermitana, en sigui digna successora i assoleixi, com a mínim, el mateix grau de satisfacció obtingut pels qui hem tingut la sort de conèixer-lo. Per molts anys![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]pdf[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Comments are closed.

Top