Ets aquí
Inici > General > Noticiari > L’ASSOC. D’ADVOCATS VOLUNTARIS OFEREIX ASSESSORAMENT JURÍDIC ALS FERITS I CONTUSIONATS L’1-O

L’ASSOC. D’ADVOCATS VOLUNTARIS OFEREIX ASSESSORAMENT JURÍDIC ALS FERITS I CONTUSIONATS L’1-O

Redacció

26-10-2017

L’Associació d’Advocats Voluntaris, va convocar el proppassat dimarts 24 d’octubre, a la Casa de Cultura Agustí Sardà, a les 8 del vespre, una reunió informativa oberta a tothom i especialment a tots els ferits i contusionats l’1-O, durant la celebració del referèndum d’autodeterminació de Catalunya al col·legi electoral de l’IES Antoni Ballester de Mont-roig.

Tots els assistents a la reunió, prop d’una quarantena, van poder fer tota classe de preguntes, als advocats presents, en relació a la violència de les forces policials l’esmentat Primer d’Octubre: ferides, contusions, dits trencats, etc. Després de la recollida d’informació i informes mèdics del CAP o hospital podran presentar les pertinents denúncies contra la guàrdia civil que l’esmentat 1-O els van ferir o contusionar.

És d’agrair l’esforç dels advocats voluntaris per prestar, gratuïtament, l’assessorament legal als mont-rogencs i mont-rogenques que van patir alguna agressió per part de les forces d’ocupació del col·legi electoral, armades fins a les dents, i que es van emportar les urnes i paperetes dels ciutadans a qui, teòricament, haurien de protegir. Gràcies advocats, per la vostra dedicació i altruisme envers els ciutadans, la llibertat i la democràcia!!

20171026 Advocats 1-O

Top