Ets aquí
Inici > General > Noticiari > L’ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA LOCAL APORTA 300 MASCARETES PER LLUITAR CONTRA EL COVID-19

L’ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA LOCAL APORTA 300 MASCARETES PER LLUITAR CONTRA EL COVID-19

Miquel Anguera, “Beatet”

09-04-2020

L’ANC local, que forma part de la Regió 4 i que comprèn les comarques del Priorat, Baix Camp, Tarragonès, Conca de Barberà, Terra Alta i Baixa Segarra, ha aportat 300 mascaretes, d’ús no sanitari, a la gent de Mont-roig perquè es pugui protegir contra la maleïda pandèmia. Gratuïtament, es poden recollir a les botigues Agrobotiga, Peixateria Mont-roig, Queviures Rovira Pujol i Forn de Pa Juncosa (av. de Catalunya). No cal dir, però, que s’accepten donacions per continuar la lluita contra aquest covid-19 que tants estralls està provocant a tot el planeta, amb milers de morts, de contagiats i que està posant tots els hospitals al límit de les seves prestacions.

L’ANC ha endegat una campanya amb el títol: Jo participo en el repte, 1 milió de mascaretes, per ajudar a recaptar diners per als nostres hospitals en recerca i material sanitari i per poder abastir de mascaretes tota la ciutadania.

No cal dir que agraïm profundament a l’ANC el seu esforç i lluita solidària, així com també el nostre més profund agraïment al personal sanitari i de neteja que tant estant fent per la lluita contra aquesta pandèmia. Molts polítics n’haurien d’aprendre d’ells. Ànims a tots. “TOT ANIRÀ BÉ” !!!

Imatge de les mascaretes
Top