Ets aquí
Inici > General > Noticiari > L’AJUNTAMENT TANCA EL SENDER DELS CARLINS I DELIMITA LES ESQUERDES A L’ARENY PER EVITAR RISCOS

L’AJUNTAMENT TANCA EL SENDER DELS CARLINS I DELIMITA LES ESQUERDES A L’ARENY PER EVITAR RISCOS

Miquel Anguera, “Beatet”

22-03-2023

El passat 13 de març, penjàvem a Ressò que l’amic Higinio havia descobert, feia uns quants dies, unes esquerdes al tallat que mira Mont-roig des l’Areny, que ens havien semblat perilloses. Després de veure-les i fotografiar-les es van fer arribar a l’amic Abbas que, tot seguit, les passà a l’Ajuntament (empresa municipal) que hi envià tècnics municipals per valorar les escletxes i el risc que això representava.

Seguidament l’Ajuntament, amb molt bon criteri, va tancar l’accés al sender dels Carlins des del camí vell de l’Ermita i des de Vilanova i va delimitar amb cinta plàstica les esquerdes per evitar riscos i en donà part a la Generalitat perquè avaluï el risc i, plegats, trobin solucions a aquestes esquerdes.

Cal recordar que l’Areny i tot l’entorn de l’Ermita forma part d’un PEIN (Pla d’Espais d’Interès Natural) de la Mare de Déu de la Roca.

Esperem i desitgem que no sigui molt greu aquesta incidència i que, ben aviat, podem tornar a passejar i córrer per aquest espai preciós i admirable, tot recordant que el 16 del proper abril el Centre Excursionista l’Areny ha programat, ben a prop d’aquest espai, la primera cursa 4 Termes Kids.

.

.

.

.

Top