Ets aquí
Inici > General > Esports > L’AGRUPACIÓ DE PATINATGE MONT-ROIG ORGANITZA LA 1A FASE COMARCAL, DE PATINATGE ARTÍSTIC, AL POLIESPORTIU MUNICIPAL

L’AGRUPACIÓ DE PATINATGE MONT-ROIG ORGANITZA LA 1A FASE COMARCAL, DE PATINATGE ARTÍSTIC, AL POLIESPORTIU MUNICIPAL

Miquel Anguera, “Beatet”

01-03-2023

El proppassat dissabte 25 de febrer, al matí (de 9 a 1, aproximadament, i al pavelló poliesportiu de Mont-roig), l’Agrupació de Patinatge de Mont-roig va organitzar la primera competició de la temporada de patinatge artístic que corresponia a la 1a Fase Comarcal de Patinatge Artístic del Baix Camp.

Amb gran èxit de públic, una cinquantena de joves i infants han pres part en aquesta trobada a la nostra Vila. El Consell Esportiu fou, altre cop, el responsable, juntament amb els amfitrions de l’Agrupació de Patinatge Mont-roig, de l’èxit de l’organització d’aquesta matinal de patinatge que competiren en la modalitat individual i grups de xou, tant en categories per a grans com petites. Els participants estaven englobats en els següents clubs: CN Reus Ploms, CP Montskate, AFA Montsant, Reus Deportiu i, evidentment, la nostra Agrupació local.

Trobades com aquestes són les que donen experiència a totes les participants. També s’han pogut veure els grups de xou de secundària: Reus Deportiu “Bollywood” i el CN Reus Ploms -la fàbrica de joguines-, que oferiren uns números excepcionals. Dissortadament, la nostra Agrupació no ha pogut prendre-hi part per una baixa sobrevinguda a darrera hora.

Dit esdeveniment esportiu ha comptat amb la col·laboració de la regidoria d’Esports, amb el seu regidor, Àngel Redondo, que hi fou present.

Per acabar, l’Agrupació de Patinatge de Mont-roig dona les gràcies al públic assistent a la matinal de patinatge, els/ens anima a continuar assistint-hi i agraeix a l’equip tècnic de l’Agrupació el seu esforç i treball per entrenar a totes les patinadores.

.

.

Top