Ets aquí
Inici > General > Esports > 1A MATINAL MG AL POLIESPORTIU. 350 MOTOS ENVAEIXEN MONT-ROIG

1A MATINAL MG AL POLIESPORTIU. 350 MOTOS ENVAEIXEN MONT-ROIG

Miquel Anguera, “Beatet”

01-03-2023

Mont-roig també ha estat sempre (com en molts altres llocs), un poble amb passió per les motos. Des de fa uns quinze anys, aproximadament, que un bon grup de mont-rogencs s’han anat trobant per fer sortides i passejades per molts llocs de la nostra geografia.

A finals del passat setembre, aquest col·lectiu de mont-rogencs: “MG Mont-roig Kedadas Klandestinas” van enviar tota la paperassa a la Generalitat per legalitzar i fundar un club dedicat a aquest esport tan popular com és el motociclisme. Una de les activitats haurà estat aquesta concentració al poliesportiu municipal de Mont-roig, on s’hi han aplegat més de 350 motos (amb més de 350 esmorzars) amb un total de més de 500 persones que han gaudit d’un programa ben ampli i divers com va ser organitzar un esmorzar amb una mini calçotada (al preu de 12 € amb samarreta commemorativa inclosa), amb dos estands de roba adient a les motos, una exposició de motos clàssiques i/o antigues al poliesportiu, un sorteig de diversos regals i música amb el grup Maatkara Tarragona i força animació amb  el grup Park Angels.

Voldríem remarcar, d’aquesta 1a trobada, l’homenatge que es va dedicar al Manolo Moreno i Fernàndez i al Serafín Oliveira pel seu treball i estima a aquesta activitat ludicoesportiva com és la moto. Hi havia motards de moltes comarques, amb gent del Delta, La Ràpita i diverses penyes de socis apassionats de les motos.

Fou una festa esplèndida (malgrat el fred i el dia gris), amb molta gent i espectaculars motos, antigues i no tant, que van fer les delícies del nombrós públic que s’atansà al poliesportiu municipal. Havent-se celebrat la Primera Matinal MG, de ben segur que se’n repetiran d’altres. Cosa que celebrarem.

El president d’aquesta nova entitat de Mont-roig és en Miquel Callau i Anguera i 17 són els socis fundadors d’un total de 56 associats actuals que, de ben segur, aniran augmentant. L’enhorabona!!

Agraïment dels organitzadors a: Ajuntament de Mont-roig- Càmping La Torre del Sol- Autoescola Colomé-  C.P.M. Obras y Servicios- Sisco 53 Bar Cafè- Toldos Hernández- Carnisseria Can Manel- Nolla electricitat i fontaneria- La Tasca bar cafeteria- Bon Àrea L’Hospitalet de l’Infant- Bar La Plaça- Bar Baskula- Bar Mont-roig- Tambaler Oli d’Oliva- Sic19 administració de finques- Automoció Infant l’Hospitalet- Arjona Bernal SL Construccions- TMM Taller Mecànic Mont-roig SL- Transator SL Servei Contenidors- Instal·lacions Miquel Ma Aragonès- Infomont Servicios Informáticos- Motokit Josep Olesti- Caputxeta Patufet i la col del pet- MG Motosport- Jardineria Ivan Pardo- Ca la Montse- Mont-gust food&drinks– Motos Badia- Javi Torrente barbers- Transports A. Devesa- Lluís Aguiló electricitat fontaneria- El cafè de l’Evelyn- Clínics- Mofer SL- Jarr sportper al motorista- Ufo servi roda- Emerald place- Amado Figueras taxi- 500  Watts Cycling– Autoescola Montaña- Peluqueria Salmerón- L’Agrobotiga de Mont-roig- Bon Jan restaurant- Ferreteria Mont-roig- Forn Juncosa- La teva llar i El Portal restaurant bar.

.

.

Top