Ets aquí
Inici > General > Esports > L’AGRUPACIÓ DE PATINATGE MONT-ROIG COL·LABORA AMB LA MARATÓ DE TV3

L’AGRUPACIÓ DE PATINATGE MONT-ROIG COL·LABORA AMB LA MARATÓ DE TV3

Miquel Anguera, “Beatet”

27-12-2022

L’altre dia comentàvem que enguany havíem tingut notícia que només Els Amics de la Poesia havien fet algun acte cultural  solidari amb la Marató de TV3. Hem de rectificar perquè l’Agrupació de Patinatge Mont-roig també va participar en la recaptació de diners per a la Marató de TV3 el passat dissabte dia 17 de desembre, oferint un Festival de Patinatge, a les 6 de la tarda, al pavelló municipal de Mont-roig.

A part de les participants de Mont-roig, hem sabut que un parell de patinadores de Roda de Berà també hi van participar, així com també diverses joves de Rítmica Kalos de Tarragona.

Totes elles, en conjunt, van oferir un preciós espectacle de patinatge a la nostra Vila i hem de dir que, a més, van recaptar uns 300 € que ben bé que aniran per sumar-se a les diverses recaptacions del Principat. El dia 18, ja s’havien sobrepassat, àmpliament, els 8 milions d’euros i es podran fer aportacions a la Marató de TV3 fins al proper 31 de març, la qual cosa farà que encara augmenti la recaptació d’enguany.

Moltes gràcies a tots per la vostra solidaritat i poder millorar la investigació sobre les malalties cardiovasculars al nostre País.

.

.

Top