Ets aquí
Inici > General > Noticiari > LA PARRÒQUIA DE SANT MIQUEL ARCÀNGEL DE MONT-ROIG ORGANITZA UN GRAN CONCERT DE GÒSPEL

LA PARRÒQUIA DE SANT MIQUEL ARCÀNGEL DE MONT-ROIG ORGANITZA UN GRAN CONCERT DE GÒSPEL

Miquel Anguera, “Beatet”

26-08-2017

Aquest darrer dijous, 24 d’agost, la Parròquia de Sant Miquel Arcàngel de Mont-roig va organitzar un concert de gòspel a l’església que tingué un gran èxit, doncs, reunir entre 450 i 500 persones al recinte parroquial, ja em direu què és, sinó.

A 2/4 de 9 del vespre, 5 cantants ugandesos ens van oferir un ampli repertori de cants tradicionals i religiosos que foren molt aplaudits per una església plena de gom a gom. No solament cantaren molt bé sinó que, a més, el moviment de les seves mans, braços i corporal, el ritme, les cançons escollides i la desimboltura dels 5 membres de ABATAANO, oferint-nos un ampli repertori dels seus recursos tímbrics i les seves precioses síncopes, van acabar posant-se el nombrós públic a la butxaca i ells, encantats, semblava que no sabien com acabar l’extraordinari concert que ens oferiren. Llàstima de la mala acústica de les nostres dues esglésies per poder gaudir encara més de concerts com el d’ahir.

El concert fou en benefici de “Música per salvar vides”,  un projecte d’ajuda a nens i nenes orfes d’Uganda que els permet créixer i aprendre a través de la música i la dansa amb la finalitat de tenir un futur al seu propi país.

Un Mont-roig solidari aportà una bona quantitat de diners a l’esmentat projecte. Col·laboraren en l’exitós concert, a part de la parròquia de Sant Miquel, l’Ajuntament de la Vila, l’Associació local d’Empresaris i Comerciants, la farmàcia Elisabet Martí, Hostal Sant Roc i Apartaments JavAica.

Esperem que puguem tornar a gaudir d’esplèndids i solidaris concerts com el del passat dijous. L’enhorabona als organitzadors !

20170826 Concert de Gòspel

Top