Ets aquí
Inici > General > Noticiari > LA MÚSICA DEL XII CAP DE SETMANA DIATÒNIC A L’ERMITA, MONT-ROIG I REUS JA ÉS AQUÍ

LA MÚSICA DEL XII CAP DE SETMANA DIATÒNIC A L’ERMITA, MONT-ROIG I REUS JA ÉS AQUÍ

AV Muntanya Roja

30-06-2018

Un any més els concerts i la música del Cap de Setmana Diatònic ja són aquí. Es tracta de la XII edició i aquest cop tenim la novetat que aquesta edició arrencarà a Reus, aprofitant que la capital del Baix Camp és la Ciutat de la Música 2018. Serà el divendres 6 de juliol, a la tarda.

L’organització del nostre CSD correspon a l’Associació de Veïns Muntanya Roja, juntament amb Quart Minvant, CSD de Mont-roig (Guillem Anguera) i la col·laboració indispensable de l’Ajuntament de Mont-roig (Cultura), Mont-roig Miami Turisme, Patronat Mare de Déu de la Roca, Vermuts Miró de Reus, Reus 2018 Ciutat de la Música, Ajuntament de Reus i Espremedora Comunicació Visual.

Amb tanta gent i de tanta qualitat dels músics augurem, un any més, un rotund èxit d’aquesta edició, amb cinc concerts: 2 a l’Ermita, un a l’Era, un a la plaça de l’Església, un concert vermut al Peiró i una cercavila a Reus. Podem demanar més?

Desitjant que ens feu confiança amb el programa que us hem preparat, US ESPEREM A TOTS AL XII CAP DE SETMANA DIATÒNIC, tot donant les gràcies a tothom que ens ha ajudat a fer-ho possible.  

20180630 XII Cap de Setmana Diatònic

Top