Ets aquí
Inici > General > Esports > LA MONT-ROGENCA NÚRIA FLORENCIO GUANYA L’11A CURSA DE LA PORTELLA DE VANDELLÒS-L’HOSPITALET DE L’INFANT

LA MONT-ROGENCA NÚRIA FLORENCIO GUANYA L’11A CURSA DE LA PORTELLA DE VANDELLÒS-L’HOSPITALET DE L’INFANT

Miquel Anguera, “Beatet”

03-04-2022

En una cursa on hi van participar més de 260 atletes, la mont-rogenca Núria Florencio (i Roger Tarrés, de Riudecols) han guanyat l’11a edició de la Cursa de la Portella de Vandellòs-L’Hospitalet de l’Infant del passat diumenge 27 de març.

La Núria, del Centre Excursionista l’Areny de Mont-roig, ha guanyat l’11a edició de l’esmentat esdeveniment esportiu de muntanya que, un cop més, ha estat organitzat pel Club Centre Excursionista Serres de Mestral, amb el suport de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

La Núria Florencio, vencedora, va acabar un recorregut de 17 quilòmetres en un temps d’1h 55’ 14’’, amb un desnivell positiu acumulat de 900 m.

D’aquests 260 participants, cal destacar que 123 dels quals, fora de competició, ho feren en la modalitat de caminada (només 10 km), amb un desnivell acumulat de 300 metres. També cal destacar la feina dels voluntaris i el bon avituallament.

No cal dir que felicitem la Núria per la seva victòria en aquesta cursa de muntanya i que, a més, ens fa recordar la gran campiona que fou, també, en l’esport de la bicicleta.

La Núria Florencio en plena baixada
La Núria al podi
L’Hospitalet i el port (foto: Jordi Santacana)
Top