Ets aquí
Inici > General > Esports > EL CLUB ATLÈTIC MONT-ROIG GOLEJA EL FC MIAMI EN EL DERBI MUNICIPAL

EL CLUB ATLÈTIC MONT-ROIG GOLEJA EL FC MIAMI EN EL DERBI MUNICIPAL

Miquel Anguera, “Beatet”

05-05-2021

Ahir, Primer de Maig, no hi hagué festa per als esportistes del nostre municipi. Miami i Mont-roig es van retrobar per disputar el derbi municipal en la 3a regional catalana, grup 2, en el camp municipal del nucli costaner. Fou el 8è partit de la 9a jornada (ben estranya per culpa de la Covid-19: només hi ha una sola volta).

El resultat no va donar lloc a cap sorpresa. Un contundent 1 a 6 deixa molt clar com van estar les forces en l’encontre. Els mont-rogencs eufòrics i el FC Miami tristos, vist el resultat final.

L’alineació del C.A. Mont-roig: David Fernández, Roger Julián, Ángel Ant. González, Joan Martínez, Ian Altés (un gol), Roger Batista, Nil Rofes (dos gols), Brian Pereira, David Hernández (dos gols), Alejandro Piñeiro (un gol) i Roger Badia. Suplents: Gerard Garcia, Marc Torà, Sergi Anguera, Jordi Martínez i Rafael. Targes grogues per a: Joan Martínez, David Hernández, Roger Badia i Jordi Martínez. Entrenadors: Javier Martel i José Ant. Aranda. Delegat: Javi Aránega.

Recordarem, també, que el president del nostre gairebé centenari Club (1922-2022) és Xavi Anguera, el secretari Enric Badia i el tresorer, Francisco Chamizo.

El C.A. Mont-roig és 5è a la classificació (de 17 equips, grup 19 de 3a catalana) i, amb un partit menys, és a 5 punts del líder el Vila-seca.

L’encontre es desenvolupà dins dels paràmetres d’un partit de forta rivalitat local, però dins els límits de l’esportivitat que cal.

El C.A. Mont-roig abans del partit
El C.A. Mont-roig després de l’encontre
Top