Ets aquí
Inici > General > Noticiari > LA MONT-ROGENCA AGNÈS TODA I BONET NOVA PRESIDENTA D’ÒMNIUM CULTURAL DEL BAIX CAMP

LA MONT-ROGENCA AGNÈS TODA I BONET NOVA PRESIDENTA D’ÒMNIUM CULTURAL DEL BAIX CAMP

Miquel Anguera, “Beatet”

28-02-2023

El passat dissabte, 25 de febrer, ha estat elegida nova presidenta d’Òmnium Cultural del Baix Camp, la mont-rogenca Agnès Toda i Bonet, de cal “Madró”, en substitució d’Emili Argilaga que ho havia estat els darrers 8 anys. La seva candidatura havia estat l’única que s’havia presentat.

L’elecció es va dur a terme durant l’Assemblea General Ordinària celebrada l’esmentat dia 25 al Castell del Cambrer de Reus. Recordarem que l’Agnès és molt coneguda a Mont-roig, així com també a Reus, i és professora i filòloga catalana. Sempre ha estat molt activa en temes culturals, socials i de país.

L’Agnès ha rebut un molt ampli suport dels socis d’Òmnium assistents a l’assemblea del passat dissabte. Juntament amb ella, 7 nous càrrecs de la Junta han estat renovats.

A l’assemblea hi ha pres part el president d’Òmnium Cultural, Xavier Antich i s’ha repassat la feina feta durant l’any 2022 i s’ha presentat el pla de treball i pressupost per aquest any 2023, on destaquen projectes com el Vincles o el CineXic en l’àmbit Nacional, i els Premis Baix Camp o l’Any Xavier Amorós en l’àmbit territorial. Els socis també han avalat per àmplia majoria el pla de treball i el pressupost.

Per acabar l’acte, Xavier Antich ha destacat les línies estratègiques de l’entitat, que passen per la llengua, la cultura, la cohesió social del país i la defensa dels drets civils i polítics: tot el mateix que la mont-rogenca sempre ha defensat.

No cal dir que desitgem el màxim d’encert a l’Agnès, perquè voldrà dir que la seva feina no haurà estat en va!! Ànims i coratge, Agnès!!

.

(Fotos: David Amorós)

.

Top