Ets aquí
Inici > General > Noticiari > LA MARATÓ DE TV3 A MONT-ROIG AMB LA UNIÓ DE DONES, ELS AMICS DE LA POESIA I ALUMNES DE L’ESCOLA DE MÚSICA

LA MARATÓ DE TV3 A MONT-ROIG AMB LA UNIÓ DE DONES, ELS AMICS DE LA POESIA I ALUMNES DE L’ESCOLA DE MÚSICA

Redacció

28-12-2023

El passat diumenge 17 de desembre, el Patronat de la Fundació de la Marató de TV3, un any més, va endegar la gran festa solidària. Enguany els fons recaptats aniran cap a l’estudi de la salut sexual i reproductiva (SSIR), un tema força oblidat històricament.

Tot i que hi ha hagut una clara disminució de la recaptació s’han aconseguit recollir, en un primer moment, 5.705.395,- € a tot el Principat i encara es poden fer aportacions fins a finals del proper mes de març de 2024; per la qual cosa, de ben segur que la xifra final augmentarà considerablement.

A Mont-roig, dues entitats s’han distingit pel seu afany de col·laborar i posar el seu granet d’arena en l’augment de la recaptació: la Unió de Dones de Mont-roig, amb el seu “bingo solidari” del 10 de desembre i els Amics de la Poesia, que hi van participar amb el recital de Nadal de Poesia, del diumenge 17, ambdues a la Casa de Cultura. Cal dir que una colla d’alumnes de l’Escola de Música, “Baptista Nogués”, hi van col·laborar acompanyant amb llurs músiques el recital de poesies.

En ambdós actes hi ha hagut èxit total en la proposta i la solidaritat de la gent de Mont-roig i també ha quedat, un any més, ben palesa la seva generositat. La recaptació del bingo solidari ha estat de 1.305,- € i els Amics de la Poesia també han mostrat la seva gran satisfacció pels diners recollits per a aital destinació.

Un any més, doncs, moltes gràcies a tots: organitzadors i assistents a la gran festa de la Marató de TV3.

.

.

.

.

Top