Ets aquí
Inici > General > Noticiari > LA FUNDACIÓ MAS MIRÓ OFEREIX UN CONCERT DE MARIA DEL MAR BONET EN EL MARC DEL 130È ANIVERSARI DEL NAIXEMENT DEL PINTOR

LA FUNDACIÓ MAS MIRÓ OFEREIX UN CONCERT DE MARIA DEL MAR BONET EN EL MARC DEL 130È ANIVERSARI DEL NAIXEMENT DEL PINTOR

Redacció

23-07-2023

El proppassat dissabte 15 de juliol, al capvespre, la Fundació Mas Miró va oferir un concert de la conegudíssima i admirada Maria del Mar Bonet, en el marc de la celebració del 130è aniversari del naixement del mont-rogenc d’adopció i artista universal, Joan Miró (20 d’abril de 1893). La Bonet nasqué a Palma de Mallorca i ja porta més de 50 anys en el món de la música popular i pròpia. Formà part dels 16 Jutges i de la Nova Cançó. El 2007 obtingué la medalla d’Honor del Parlament de Catalunya.

Amb gran èxit de participació i havent-se exhaurit les 310 entrades que estaven a la venda, el concert de la Maria del Mar Bonet al Mas Miró fou un èxit total, com era d’esperar, donada la categoria artística de la mallorquina. El seu primer disc fou del 1970.

Sens dubte, la seva cançó més coneguda i contestatària és: “Què volen aquesta gent?” Disc d’Or 1971.

El músic Juan Miguel Morales, al piano i a l’acordió cromàtic, acompanyaren una de les millors estrelles, sens dubte, de la música actual i de tots els temps, com és la Maria del Mar Bonet.

.

.

La M.M. Bonet cantant amb la guitarra.

.

.

Top