Ets aquí
Inici > General > Esports > EL CLUB ATLÈTIC MONT-ROIG, AMATEUR, GUANYA EL PREMI JOC NET EN LA TEMPORADA 2022-2023

EL CLUB ATLÈTIC MONT-ROIG, AMATEUR, GUANYA EL PREMI JOC NET EN LA TEMPORADA 2022-2023

Miquel Anguera, “Beatet”

24-07-2023

L’equip amateur del Club Atlètic Mont-roig, va guanyar el premi al “Joc Net i Pràctica Esportiva Respectuosa  i no Violenta”, en la darrera temporada 2022-2023, en la categoria amateur.

El passat dissabte 15 de juliol el president Xavi Anguera i el membre de la Junta Gerard Garcia, van recollir de mans dels representants de la Federació Catalana de Futbol el diploma que reconeix aquest esmentat mèrit.

.

.

Honradament, creiem que aquest reconeixement és més important, potser, que haver guanyat el títol de campió de la lliga, perquè és un molt bon exemple cap als més petits del Club Atlètic Mont-roig que sempre s’emmirallen en els més grans.

Joc net, bones pràctiques esportives i gens violentes són un exemple per a tothom i ens enorgulleix com el trofeu més preuat. Sense anar més lluny, qui no recorda, no fa pas tants anys, aquells partits amb el camp de futbol tancat per culpa d’invasions de camp, agressions i baralles??

Premi al Joc Net, 1r: Club Atlètic Mont-roig (82 punts), 2n: La Selva del Camp (84 punts), 3r: Mas Pellicer de Reus (88 punts), etc.

En definitiva: moltes felicitats per aquest premi, continueu fent joc net i essent un mirall per als més menuts del Club Atlètic Mont-roig i més ara, després del nostre 1r Centenari!! Felicitats, equip amateur i tot el Club!!

.

.

Tots els equips guardonats

.

.

Top