Ets aquí
Inici > General > Esports > LA CORAL SANT MIQUEL ENREGISTRÀ, EL 19 DE MARÇ, L’HIMNE DEL CLUB AT. MONT-ROIG I L’ESTRENÀ EL PASSAT 29 DE MAIG

LA CORAL SANT MIQUEL ENREGISTRÀ, EL 19 DE MARÇ, L’HIMNE DEL CLUB AT. MONT-ROIG I L’ESTRENÀ EL PASSAT 29 DE MAIG

Miquel Anguera, “Beatet”

15-06-2022

Una de les festes que la Junta del Club Atlètic Mont-roig va programar per celebrar el Centenari de la fundació del Club, fou una festa familiar el diumenge 29 de maig al parc de Maria Martori, festa que resultà molt reeixida durant tota la jornada i de la qual ja en vam escriure i penjar un ampli resum, al nostre web de Ressò M. el passat dia 4.

En aquest petit escrit m’agradaria parlar, només, de l’Himne del Club Atlètic Mont-roig que l’any 1997 els meus germans Pere i Anton (q. e. p. r.) ens van encomanar que creéssim amb motiu de celebrar les noces de platí del club. El Guillem Anguera en va escriure la música i un servidor la lletra. Cal dir que l’harmonització de dit himne,  l’enregistrament i l’estrena la vam demanar a la Coral Sant Miquel i al seu director Joan Carles Blanch, amb el vistiplau de la Junta del Club. Petició feta amb tota lògica, tota vegada que la nostra Coral l’havia d’estrenar en directe durant l’esmentada festa familiar del diumenge 29 de maig i recordant també que l’enregistrament de l’himne ja s’havia fet per Sant Josep.

Resumint, un himne encomanat per la Junta mont-rogenca del Club fa 25 anys, els autors de la lletra i la música també mont-rogencs, la Coral que el va enregistrar també de Mont-roig i el director i l’harmonitzador que porta molts anys de tasca musical i cultural al nostre poble. Què més es pot demanar??

Per acabar, direm que hem fet arribar a l’ACAM (Associació Cultural Arxiu i Memòria) de Mont-roig, la partitura, l’àudio, la lletra, escrits i fotos per deixar per a la història de Mont-roig, aquest Himne del Club Atlètic Mont-roig, on, tants i tantes hi hem jugat durant aquests 100 anys de vida, plena d’èxits esportius i d’amistats. Visca el Club Atlètic Mont-roig!

La Coral Sant Miquel estrenant l’Himne
Guillem Anguera (música), Joan Carles Blanch (armonitzador i director) i Miquel Anguera (lletra)
Top