Ets aquí
Inici > General > Noticiari > A L’ESGLÉSIA VELLA S’INAUGURA L’EXPOSICIÓ “L’ÀNIMA DE LA FORMA. MONT-ROIG O L’ESSÈNCIA DE MIRÓ

A L’ESGLÉSIA VELLA S’INAUGURA L’EXPOSICIÓ “L’ÀNIMA DE LA FORMA. MONT-ROIG O L’ESSÈNCIA DE MIRÓ

Miquel Anguera, “Beatet”

13-06-2022

En el marc dels cents anys de la creació del quadre “La Masia” de Joan Miró, l’Església Vella acull l’exposició des del 2 de juny (dia de la inauguració) fins al 14 d’agost. Dita exposició, ens presenta 11 obres inèdites, en guix, de l’universal artista per explicar la relació de Miró amb Mont-roig i que intenta conèixer millor el significat de la seva obra.

Van inaugurar l’exposició el net del pintor i la besneta, Joan Punyet i Miró i la Lola Fernàndez, respectivament. Van prendre la paraula la directora de la Fundació Mas Miró, el net Joan Punyet Miró i clogué l’acte l’alcalde de Mont-roig. L’esmentada exposició fou organitzada per la Fundació Mas Miró i la col·laboració de l’Ajuntament de la Vila.

Vam poder veure més gent de fora vila que mont-rogencs i TV3 es passà una bona estona prenent imatges de l’exposició (que després sortirien per dita cadena catalana, a més del 3/24) la qual cosa ja ens parla de la importància que s’ha donat a aquesta exposició.

Pel que es va poder sentir en els parlaments, dita exposició després serà itinerant per les localitats que ho sol·licitin.

.

.

Top