Ets aquí
Inici > General > Miró i Mont-roig > LA CONSELLERA DE CULTURA, ÀNGELS PONSA, VISITA EL MAS MIRÓ

LA CONSELLERA DE CULTURA, ÀNGELS PONSA, VISITA EL MAS MIRÓ

Miquel Anguera, “Beatet”

21-11-2020

El passat dilluns, 16 de novembre a la tarda, l’Honorable Consellera de Cultura, Àngels Ponsa i Roca, va visitar el Mas Miró. Una visita llargament esperada per la Fundació del Mas, tota vegada que la Generalitat de Catalunya encara no n’és membre, tot i haver-ne mostrat molt d’interès.

L’alcalde i president de la Fundació, regidora de Cultura, regidors/res dels grups municipals JxCat i ERC-Mes,  Delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, el director dels SSTT de Cultura a Tarragona, Jordi Agràs l’estaven esperant i l’acompanyaren en la visita al mas. La directora de la Fundació va fer les explicacions pertinents a la Consellera, durant la visita.

La consellera Àngels Ponsa, va poder copsar de primera mà, l’estat de les reformes i obres fetes fins ara, al mas. Després ha signat en el llibre d’honor de la Fundació i s’ha dirigit als presents anunciant la voluntat d’entrar a la Fundació i treballar plegats per poder millorar el Mas i tot el que l’envolta i representa, malgrat les circumstàncies tan adverses que estem vivint.  

La Consellera al taller del pintor
La Consellera signa al llibre d’honor de la Fundació
Top