Ets aquí
Inici > General > Noticiari > JÚLIA ALABART I ALGUERÓ, EXALUMNA DE L’IES ANTONI BALLESTER, MILLOR GRADUADA ESTATAL DEL GRAU EN MÀRQUETING

JÚLIA ALABART I ALGUERÓ, EXALUMNA DE L’IES ANTONI BALLESTER, MILLOR GRADUADA ESTATAL DEL GRAU EN MÀRQUETING

Miquel Anguera, “Beatet”

03-12-2021

La mont-rogenca Júlia Alabart i Algueró, de 24 anys, segons va publicar la direcció del nostre IES Antoni Ballester el proppassat 22 de novembre, fou distingida com a millor Graduada en Màrqueting de l’Estat espanyol.

La Júlia fou de la promoció de batxillerat 2013-2015 del nostre Institut Antoni Ballester. L’esmentada distinció com la millor de l’Estat espanyol l’atorga SEDEA, la “Sociedad Española de Excelencia Académica”, en funció de diferents aspectes, sent el més rellevant la nota mitjana del grau, però també es tenen en compte cursos, activitats no curriculars, intercanvis internacionals, publicacions, entre molts altres aspectes.

Actualment, la Júlia treballa a Madrid, a la seu central del BBVA a l’equip de Comunicació Interna Global (mundial).

Preguntada sobre la seva vida actual, la Júlia ens comenta  que troba a faltar molt Mont-roig i que sempre el té present en les seves converses encara que, a nivell laboral, una gran ciutat sempre aporta més oportunitats, òbviament.

També ens recorda que sempre porta una polsera de la nostra Ermita i que de l’IES de Mont-roig en guarda un grandíssim record, que s’ho va passar molt bé, que va fer moltes amistats i que, amb esforç i dedicació, va créixer molt personalment i acadèmica.

Des de Mont-roig, la nostra enhorabona i li desitgem molta sort en la seva carrera.

La Júlia Alabart i Algueró
Top