Ets aquí
Inici > General > Esports > IX GRAN PREMI MONT-ROIG, TROFEU JOSEP FLORENCIO

IX GRAN PREMI MONT-ROIG, TROFEU JOSEP FLORENCIO

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]12-02-2015

177 ciclistes van disputar el diumenge 25 de gener el IX Gran Premi Mont-roig Trofeu Josep Florencio i Tutusaus. L’acte fou organitzat per la Penya Ciclista Mont-roig. Degut al fort vent i fred només 80 van acabar la cursa. El circuit tingué un total de 80 quilòmetres (4 voltes al circuit de Mont-roig-Montbrió-Riudecanyes-Vilanova i Mont-roig).

Hi van participar corredors federats de totes les categories: júnior, elit, sub21, sub23, màster 30, màster 40, màster 50 i femenina. Es tracta d’una competició puntuable pel Campionat de Catalunya.

Aquest Gran Premi és la primera competició social (participen totes les categories juntes) i de carretera de la temporada, fet que engresca a ciclistes de tot Catalunya, així com d’Aragó, València i Andorra.

Els guanyadors de cada categoria s’emportaran el trofeu-copa de la competició, a més a més, el guanyador absolut serà obsequiat amb una estada per a 4 persones en un bungalow d’un càmping del municipi.

Guanyador absolut: Héctor Gabriel Morales (Paraguai i premi muntanya). Sub23: Juanjo Agüero. Júnior: Aitor Ruiz. Elit: Cristian Astals. Màster 30: Hèctor Gabriel M. Màster 40: José Carlos Cruz. Màster 50: Jordi Montclús. Màster 60: Juan J. De Dios. Per equips: Camp Clar. Metes volants: Joan Font.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Josep Florencio als anys 60
Josep Florencio als anys 60

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]pdf[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Comments are closed.

Top