Ets aquí
Inici > General > Esports > IX CURSA DELS NASSOS I NASSETS, DOS DE GENER 2022

IX CURSA DELS NASSOS I NASSETS, DOS DE GENER 2022

Miquel Anguera, “Beatet”

05-01-2022

L’any passat no va poder ser, però enguany amb les pertinents mesures de seguretat contra la Covid-19, el C.E. L’Areny i l’Escola d’Atletisme Mont-roig han tornat a organitzar un esdeveniment esportiu preciós i popular, amb força gent i un temps esplèndid tot i ser en ple hivern.

Com en d’altres anys, la sortida i l’arribada de les curses s’ha fet davant la porta del poliesportiu de Mont-roig. Hi van haver dues proves: la Cursa dels Nassos i la dels Nassets. A la primera s’hi havien inscrit 250 corredores/rs, però hi hagueren unes quantes baixes de darrera hora per confinament de la covid-19. La cursa dels Nassets, els més petits amb 35 inscripcions, tingué 3 grups: de 0 a 3 anys, de 4 a 6 i de 7 a 9. Un espectacle veure com corren els més menuts!

Classificació Cursa dels Nassos: 1r: Aleix Toda M. 2n: Josep M. Julve L. 3r: Jordi Garcia R. 4t: Sergi Prats S. 5è: Ferran Larroya P. 6è: Joan Cabré S. 7è: Rafael Prado G. 8è: Javi Monzón. 9è: Marc Toda C. 10è: Marc Florencio P. 11è: Roger Vives F. 12è: Jesús Gellida S. 13è: Pau Gimeno B. 14a i primera dona: Laia Gil C. 15è: Ferran Rubio B. 16è: Antonio Ramos A. 17è: Modesto Herrero M. 18è: Jordi Callau A. 19è: Xavier Varias F. 20è: Cristóbal Garcia H. Dones: 1a: Laia Gil C, 2a: Núria Florencio C, 3a: Marcela Villalobos, 4a: Laura Pallejà F, 5a: Angelina Díaz G, 6a: Clara Ortiz DL, 7a: Regina Gras C, 8a: Glòria C. Carvajal S, 9a: Joana Roigé C, 10a: Georgina Ferré N.

Cal agrair al nombrós grup de voluntaris aplegats pels organitzadors que han fet possible aquest aplec esportiu i ja tradicional a casa nostra (com també ho és la Cursa del “Pavo” del 26 de desembre, Sant Esteve, que enguany ha arribat a la 42 edició).

Agraïments a : Saldent -Centre d’Odontologia Integral-, Bar la Plaça, Alannia Els Prats, Càmping La Torre del Sol, Carvisa campingmarket, i la col·laboració de l’Ajuntament de la Vila. Un any més l’agraïment al C.E. l’Areny i a l’Escola d’Atletisme Mont-roig per la seva perfecta organització, rapidesa i senyalització en totes les proves. Gràcies !!

.

Esperant el lliurament de premi s

.

Top