Ets aquí
Inici > General > Esports > IV CURSA DE MUNTANYA “4 TERMES”

IV CURSA DE MUNTANYA “4 TERMES”

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Redacció

27-12-2016

El CE L’Areny, un any més , organitza la Cursa de muntanya “4 Termes”. Enguany és la 4a edició i és la primera prova del circuit de curses de muntanya del Camp de Tarragona. Tindrà lloc el diumenge 12 de febrer.

Com és habitual, la cursa comptarà amb tres recorreguts, el circuit clàssic, de 26,5 km i més de 1250 m. de desnivell, el circuit express, de 15 km i més de 550 m. de desnivell i una caminada de 10,5 km i més de 250 m. de desnivell.

Per variar el recorregut de l’anterior edició, augmentar-ne la dificultat i fer-lo més atractiu, membres del CE L’Areny van obrir nous camins i netejar els ja existents.

Enguany, a més, s’ha variat el recorregut de la caminada, per evitar coincidir el menys possible amb els corredors. S’ha optat per una ruta que travessa l’Areny per racons fascinants i desconeguts on s’han instal·lat cordes per facilitar l’accés. Tot un món per descobrir i gaudir d’un entorn privilegiat.

També, les dues variants de la cursa, travessen l’Areny per nous senders molt espectaculars.

Animeu-vos a participar a la “4 Termes”. Recordeu que les inscripcions es tanquen el 19 de gener.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Un bonic racó de l'Areny
Un bonic racó de l’Areny

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

4-termes

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

icona-pdf

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Top