Ets aquí
Inici > General > Noticiari > EL TRADICIONAL CONCERT VERMUT DEL CAP DE SETMANA DIATÒNIC, ENGUANY A COLLDEJOU

EL TRADICIONAL CONCERT VERMUT DEL CAP DE SETMANA DIATÒNIC, ENGUANY A COLLDEJOU

Miquel Anguera, “Beatet”

24-07-2021

Enguany que per primer cop (en les catorze edicions), el Cap de Setmana Diatònic de Mont-roig s’ha fet itinerant, i que per haver estat convidats a les veïnes i germanes localitats de Colldejou i Cambrils, s’han hagut de reprogramar els 4 concerts de l’edició del present 2021.

En aquest cas, el tradicional concert-vermut de la darrera jornada (diumenge dia 16), s’ha dut també a Colldejou, a l’Àrea de Lleure, on ja s’havia celebrat el concert del divendres passat (amb les entrades gratuïtes exhaurides) i amb notable èxit de públic. El regidor de Cultura i el Guillem, responsable del concert, van tornar a presentar l’acte.

Al migdia, i amb 32 graus de temperatura, el més d’un centenar de persones presents, va haver de buscar l’ombra dels arbres per contrarestar la calor i la manca del servei de bar que, per motius de seguretat sanitària, el Procicat va haver de suspendre (cal dir que, amb prou bon criteri i responsabilitat).

El concert de ROMANÍ (trio amb diatònic, contrabaix i cordes) agradà molt per la varietat del seu repertori i amb totes les cançons ballables i alegres. Com hem dit, només vam trobar a faltar, justificadament, el servei de bar i una bona cerveseta o vermut de casa nostra.

Per acabar, recordarem que el Centre Cultural de Colldejou fou qui acollí els tallers i les classes del curset de diatònic d’aquest catorzè cap de setmana (també amb limitacions a causa de la Covid-19) i esperem, ja, la propera edició del XV desitjant que en puguem tornar a gaudir sense les limitacions per la pandèmia o la suspensió de l’any passat.

Gràcies Colldejou, per la vostra hospitalitat, col·laboració i molt bona organització!!

Assistents al concert-vermut (foto: @iblama)
Actuació del trio Romaní
Vista de l’Àrea de Lleure (foto: @iblama)
Top