Ets aquí
Inici > General > Noticiari > GRADUACIÓ DELS ALUMNES D’ESO 2020-24 A L’INS ANTONI BALLESTER

GRADUACIÓ DELS ALUMNES D’ESO 2020-24 A L’INS ANTONI BALLESTER

Miquel Anguera, “Beatet”

05-07-2024

El passat 27 de juny, la direcció de l’INS Antoni Ballester havia programat la cerimònia de graduació dels alumnes d’ESO que enguany han acabat aquesta part dels seus estudis. A les 7 de la tarda i en el gimnàs de l’INS, completament ple, es trobaren professors, alumnes, familiars i amics que van voler gaudir d’una festa de graduació, especialment emotiva per als qui acabaven els estudis d’ESO després de 4 anys d’intensa feina.

L’acte començà amb la benvinguda i presentació de l’acte a càrrec del Joan, seguit per un breu parlament de la regidora d’Ensenyament, Elvira Montagud. Després prengué la paraula una representant de l’AMPA, el Cap d’Estudis, representant dels tutors i, tot seguit, comença el lliurament dels diferents reconeixements:

Als TDR del 2023 premiats, els premis a l’excel·lència, reconeixement a l’obtenció del Delf, reconeixement als premiats cangur i lliurament de bandes als alumnes d’ESO que es graduaven aquell dijous 27 de juny que no oblidaran fàcilment.

Fotos a dojo, durant tot l’acte, que no es feu ni llarg ni feixuc (una horeta, aproximadament). Una foto final de tots els graduats dalt de l’escenari del gimnàs, per acabar amb un refrigeri per a tots els presents a l’exterior de l’INS. I més fotos, amb la família, amics, professors… En fi, una tarda per recordar durant molt de temps.

Moltes felicitats a totes i tots els graduats d’ESO!!

.

.

.

Top