Ets aquí
Inici > General > Noticiari > FESTES DEL BARRI DE DALT, DISSABTE I DIUMENGE 2 I 3 DE JULIOL

FESTES DEL BARRI DE DALT, DISSABTE I DIUMENGE 2 I 3 DE JULIOL

Miquel Anguera, “Beatet”

05-10-2022

Amb el lema “La tornada de la festa”, la Comissió Veïnal del Barri de Dalt va tornar a organitzar un cap de setmana ple d’activitats lúdiques, emmirallant-se en aquelles Festes de Barri dels anys vuitanta que tant i tant bon gust ens van deixar.

La cosa ja començà el dissabte a les 6 de la tarda, quan Els Brivalls van entretenir la canalla amb els “Jocs d’Aigua”, al parc de l’Era.

Arribats a quarts de 10 del vespre es donà el tret de sortida al sopar popular, amb molta participació: fins a 400 persones foren les que hi prengueren part (els tiquets es van poder comprar a CUB Perruquers). Després del sopar, música fins ben entrada la nit, amb els Dj Jordi F, Oscar Caché i R8bén Aparicio.

El diumenge, a 2/4 de 12, conta conte a càrrec de la veïna Judit Robert que, com sempre, encanta la canalla. Arribats a les 12 del migdia, vermut musical amb Isaac Casablanca. Destacaríem, altre cop, la nombrosa llista de col·laboradors amb la festa del Barri de Dalt: L’Ajuntament, CUB Perruquers, Aprofitaments Forestals Colldejou SL, la Teva Llar, Tambaler Olis, Clivé, Arjona Bernal SL Construccions, 500 Watts Cycling, Vallcofa, Josep M. Olivé fusteria, La Calaixera, Ferreteria Mont-roig, Fanny, Celler Balma Prat, Vermuts Miró, L’herbolari, ABC Mont-roig del Camp, Cambio Automático.es José M. Parra, Farmàcia Eva Guillén i Formes & Àmbits. Gràcies

Vista general del sopar a ‘aparcament de l’Era
Un moment del ball popular

Top