Ets aquí
Inici > General > Noticiari > FESTES DE LES POBLES 2022

FESTES DE LES POBLES 2022

Redacció

18-08-2022

Després de dos anys sense, les Pobles han tornat a recordar les antigues celebracions de la Mare de Déu d’Agost (Ascensió de la Mare de Déu) i de Sant Roc, que es van recuperar a partir de les eleccions municipals del 1979, després de la foscor franquista.

Es van notar els dos anys de pandèmia, perquè la gent es va abocar a participar de les esmentades festes i ja es notà en el primer acte, com foren els focs d’artifici del diumenge dia 14, a les 11 de la nit, a la Pixerota. Molta gent, bon senyal !

El posterior ball popular, amb l’orquestra Platinum, també fou ben concorregut, als terrenys municipals de sota la via del difunt tren amb un servei de bar que ajudà a sobreposar-se a la forta calor regnant.

L’endemà, festa de la Mare de Déu d’Agost, la festa va continuar dedicada a la canalla, amb un acte d’animació infantil i posterior berenar de xocolata (no desfeta) amb coca.

Arribats a quarts de 8 de la tarda, la Missa prengué el protagonisme de la festa, oficiada per mossèn Amador Canaldas, acabada la qual, es va arribar a l’acte final de la festa que no fou altre que la ballada dels gegants Miquel i Roca del Barri dels 6 Carrers, acompanyats de la música de la Kobla d’en Taudell, que està de celebració perquè enguany s’acompleixen els 20 anys de la seva fundació. Per molts anys!!

La Festa de les Pobles, recuperada després de 2 anys de pandèmia, que tingué, com ja hem dit, una molt bona participació, malgrat la calor, però amb moltes ganes de tornar-se a retrobar amb els amics i veïns.

.

.

Top