Ets aquí
Inici > General > Noticiari > FESTA DE SANT JORDI 2016

FESTA DE SANT JORDI 2016

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Redacció

 

25-04-2016

 

Un any més, la festa del patró de Catalunya es celebrà amb molta participació popular a la plaça de l’Església (mossèn Ivern) i de Joan Miró.

Organitzat per la regidoria de Cultura i amb la col·laboració de les llibreries del poble i de diverses entitats locals es dugueren a terme les diferents activitats a partir de quarts de 5 de la tarda. Els col·laboradors foren: la Colla Gegantera del Barri dels 6 Carrers, Barri de Dalt, Grallers de Mont-roig, La Rotllana, Biblioteca Joan Miró, Invisible Titelles, Aula de Música Baptista Nogués i la Coral Sant Miquel.

A part de la tradicional venda de llibres i roses es va poder gaudir d’un taller de  manualitats per a joves amb imants de Sant Jordi. Tot seguit, els gegants Miquel i Roca i Pitota i Pitot, sota l’atenta mirada dels gegants de la Vila (Roc i Bàrbara que acaben de complir 50 anys de la seva arribada a Mont-roig) van encetar un seguit de més d’una dotzena de balls que foren molt aplaudits pels molts congregats a la plaça de mossèn Ivern, amb la música dels Grallers de Mont-roig i dels grallers del Barri de Dalt.

Posteriorment, es repartiren els premis del X Concurs de punts de llibres organitzat per la Biblioteca municipal Joan Miró.

La festa continuà amb l’espectacle infantil, ofert per Invisible Titelles, que representà la llegenda de Sant Jordi per a una gran quantitat d’infants allí congregats. Després es va poder gaudir d’una ballada de sardanes organitzada per la colla sardanista La Rotllana.

Més tard la gent baixà fins a la veïna plaça de Joan Miró per escoltar el concert dels joves alumnes de l’Aula de Música Baptista Nogués que molt agradaren. La festa fou closa per la Coral Sant Miquel, sota la direcció de Joan Carles Blanch, que ens oferiren un seguit de cançons del seu variat repertori.

Un any més, no solament a Mont-roig i a Miami, sinó a tot el Principat es demostrà que la festivitat de Sant Jordi, el nostra Patró, és molt més que una simple festa, que aglutina moltíssima gent omplint carrers i places d’arreu i que demostra que estima la llengua, la cultura i el nostre mil·lenari País. Per molts anys![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Imatge de la festa
Imatge de la festa

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Imatge de la festa
Imatge de la festa

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Icona PDF

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Top