Ets aquí
Inici > General > Noticiari > LA MARXA “CAMINS PER LA LLIBERTAT” PASSA PER MONT-ROIG

LA MARXA “CAMINS PER LA LLIBERTAT” PASSA PER MONT-ROIG

Miquel Anguera, “Beatet”

08-05-2018

El passat dissabte 28 d’abril, de bon matí, i per donar suport a la cursa “Kms per la llibertat” la marxa “Camins per la llibertat”, que havia sortit de Les Cases d’Alcanar, va voler passar per Mont-roig i fer-hi una breu parada, per continuar cap a Vilanova i finalitzar l’endemà a Montserrat.

També una columna havia sortit del Parlament de Catalunya per recórrer els més de 800 quilòmetres que hi ha fins a les presons de prop de Madrid (Soto del Real, Estremera i Alcalà Meco). En total unes mil persones hi van participar.

La cursa s’havia organitzat per portar als presos/es i exiliats/des polítics el desig de llibertat i solidaritat dels catalans amb tots ells/es.

La marxa, des Les Cases d’Alcanar, va passar per La Ràpita, Amposta, Vinallop, Tortosa, Roquetes, Aldover, Xerta, Benifallet, Rasquera, Tivissa, Vandellòs, Mont-roig, Vilanova, Riudecanyes, Duesaigües, Alforja, Vinyols, Riudoms, Reus, Vilallonga,  Vallmoll, Alió, Santes Creus, Sant Joan de Mediona, Capellades, Bruc, Collbató i Montserrat.

Al nostre poble van fer una breu parada a l’aparcament de la Casa de la Vila, on se’ls va donar la benvinguda i posterior avituallament. Es va cantar Els Segadors i van anar al parc de l’Era on també cantaren l’himne nacional de Catalunya en la seva sortida cap a Vilanova. Una emotiu matí, solidari i reivindicatiu que molts no es van voler perdre.

20180508 La Marxa Camins per la llibertat passa per Mont-roig

Top