Ets aquí
Inici > General > Noticiari > EXPOSICIÓ DE LA INGRID ROSEWALD AL CENTRE MIRÓ

EXPOSICIÓ DE LA INGRID ROSEWALD AL CENTRE MIRÓ

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Redacció

01-03-2017

El passat dissabte 25 de febrer, el Centre Miró va inaugurar l’exposició de la Ingrid Rosewald, a l’espai expositiu central del nostre Centre. Tot i ser dissabte de Carnaval més d’una vintena de persones s’hi van apropar per gaudir dels diferents collages que va presentar l’artista. El lligam de l’alsaciana Ingrid amb el nostre municipi ha estat a través del nucli de Miami on hi passa les vacances i la seva obra recorda paisatges del nostre terme tot i que les fotos que usa per als collages no són pas d’aquí. També hi aporta abstracció en record de Joan Miró, com assenyalava en la seva explicació (ens enteníem en francès, tota vegada que la seva llengua és més l’alemany).

Després de la presentació per part de la Junta del Centre Miró, parlà l’artista (en francès) i se li anaven traduint les seves explicacions a tots els presents.

Un petit piscolabis posà final a la inauguració que romandrà oberta fins al 31 de març en l’horari habitual del Centre Miró.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

L'artista, Ingrid Rosewald i el Miquel Anguera inaugurant l'exposició
L’ artista, Ingrid Rosewald i el Miquel Anguera inaugurant l’exposició

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Imatge de l'exposició
Imatge de l’exposició

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Icona PDF

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Top