Ets aquí
Inici > General > Noticiari > ESPARTAC PERAN PRESENTA EL SEU LLIBRE A MONT-ROIG

ESPARTAC PERAN PRESENTA EL SEU LLIBRE A MONT-ROIG

Miquel Anguera, “Beatet”

02-12-2023

El molt popular i conegut Espartac Peran, vingué a Mont-roig el passat dissabte 25 de novembre, per presentar el seu llibre “Tres desitjos abans de morir” publicat per l’editorial La Campana.

L’associació mont-rogenca “Deixa’t abraçar” va voler convidar el mataroní, periodista, presentador i escriptor perquè parlés de la mort, el dol i la vida, cosa que, com moltes altres persones, ha conegut en la seva vida per la forta empremta que hi deixà la mort dels seus pares i el seu germà gran.

L’Església Vella fou l’escenari escollit per a dita presentació i vora una setantena de persones el van voler escoltar. Al final de la seva xerrada alguns presents van poder-li fer preguntes, no moltes, perquè deixà la gent força pensativa, amb les seves explicacions força intimistes.

.

.

Resumint diríem que deixà un missatge molt clar, proper i entenedor com: “…cuideu els vostres mentre visquin…” i quedà molt clar un missatge: “… el dol de la mort pot marxar però la pena t’acompanya sempre…” . En fi, l’Espartac va agradar molt i deixà els que el van acompanyar amb unes precioses reflexions sobre la vida, la mort i el dol que són les màximes de l’associació organitzadora, “Deixa’t abraçar”.

Volem recordar que fa poques setmanes (el 30 d’octubre), “Deixa’t abraçar” va programar també una molt interessant xerrada – col·loqui amb la mont-rogenca Montse Bonet, infermera especialista en geriatria.

.

.

.

Top