Ets aquí
Inici > General > Noticiari > ESCLAFIT AL NOSTRE TERME MUNICIPAL

ESCLAFIT AL NOSTRE TERME MUNICIPAL

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Redacció

05-11-2015

Deurien ser vora quarts de 5 de la tarda del passat dilluns, 2 de novembre diada dels Difunts, quan una fortíssima pluja (van caure entre 40 i 50 litres) i un fort vent direcció mar-muntanya amb un soroll “com un reactor d’avió” van consternar i acollonir els pocs habitants de les urbanitzacions Sole Mio i Vila Romana, a tocar de Miami. Era un esclafit o tornado el que hom pogué presenciar i viure ens aquells pocs segons que durà aquest fenomen meteorològic.

Un llast de pins arrencats, arbres, branques, teules, totxanes, reixes i portes de garatges, contenidors per terra, antenes de televisió inutilitzades, mobiliari urbà, vidres, alguna finestra i un llarg etcètera fou el rastre que deixà pels carrers d’ambdues urbanitzacions aquest excepcional fenomen d’aigua i vent.

Operaris municipals treballaren fins a darrera hora del dia per netejar els carrers d’aital desgavell. L’important, però, fou que no s’hagués de lamentar cap desgràcia personal en aquesta demostració de força bruta de la natura. També esmentarem que un pi arrencat per l’esclafit tallà la carretera N340 i calgué desviar el trànsit per dins el nucli de Miami. La sortida de la A7 a l’alçada de l’Hospitalet també quedà afectada i quedà bloquejada un cert temps.

L’Ajuntament sol·licitarà la declaració de zona catastròfica per la urbanització afectada.

Tots els mitjans de comunicació se’n feren ressò en les edicions d’ahir dia tres, especialment les televisions de TV3, 3/24 i 8TV.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Efectes de l'esclafit
Efectes de l’esclafit

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Els bombers actuant després de l'esclafit
Els bombers actuant després de l’esclafit

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

pdf

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Top