Ets aquí
Inici > General > Noticiari > ELS XUTS REPRESENTEN, PER SEGON ANY SEGUIT, “DAMES I VELLS”

ELS XUTS REPRESENTEN, PER SEGON ANY SEGUIT, “DAMES I VELLS”

Redacció

04-10-2018

Dins el marc de la Festa Major i per segon any consecutiu el grup de teatre Els Xuts i la Kobla d’en Taulell van representar el Ball de Dames i Vells que va tenir molt bona acceptació pel nombrós públic que ho va seguir amb molt d’interès. El dissabte, dia de Sant Miquel, a les 7, les 8 i les 9 del vespre (a l’aparcament de la Casa de Cultura, a la plaça de Joan Miró i a la font de la presó, respectivament), a més del diumenge dia 30 altre cop a la presó, Els Xuts van anar desgranant els seus acudits àcids i criticant, com correspon, tot déu, especialment les autoritats.

Destacarem també, la Kobla d’en Taudell que, amb la seva música, donen un plus afegit de qualitat a la representació de Dames i Vells, tot i que poden, per algú, passar un xic desapercebuts.

Per acabar, direm que Els Xuts editaran 125 llibrets numerats i que, a més, puguin ser col·leccionables i vagin donant una visió satírica del poble.

Una representació de Dames i Vells de Tarragona van assistir a l’espectacle a Mont-roig, i us recordarem que han estat denunciats pel contingut del seu espectacle per uns intolerants i desaprensius tarragonins que només saben criticar i mossegar, però que no accepten crítiques dins la llibertat d’expressió (Festa Major de Santa Tecla d’enguany). També els Vileros i Mariners de Cambrils (Ball parlat que enguany, al 8 de setembre, han representat per primer cop l’espectacle) van assistir a la representació dels nostres Xuts.

Felicitats Xuts i endavant, que no pari l’espectacle!!

20181004 Dames i Vells

 

 

Top