Ets aquí
Inici > General > Noticiari > ELS XUTS EDITEN EL LLIBRET DEL BALL DE DAMES I VELLS 2020

ELS XUTS EDITEN EL LLIBRET DEL BALL DE DAMES I VELLS 2020

Miquel Anguera, “Beatet”

16-10-2020

Per quart any seguit, el Grup de Teatre Els Xuts de Mont-roig, després de la posada en escena del Ball de Dames i Vells, que va començar el 2017, han tingut la bona idea d’editar-los i així en garanteixen la conservació dels seus textos plens d’humor, sàtira i crítiques a dojo, amb temes de rabiosa actualitat. El tiratge de la publicació ha estat de 150 exemplars. Com molt bé explica el llibret tenim notícies de l’existència del Ball de Dames i Vells de Mont-roig des del 1816.

Enguany, per culpa de la pandèmia que estem patint (i esperem-nos!!), els Xuts van haver d’oferir el seu Ball mitjançant Youtube, tota vegada que la Festa Major tampoc es va celebrar per culta de la Covid-19. Ens consta que la representació dels Xuts (des del càmping de La Torre del Sol) fou molt seguida per la gent del poble i ara, a més, tindrem el text per escrit.

Un cop més, aplaudim la iniciativa de publicar-ne el text, amb la novetat que també hi ha el codi QR per poder escoltar les músiques del Ball de Dames i Vells de Mont-roig que van, un cop més, a càrrec del grup local La Kobla d’en Taudell. L’esmentat llibret el podeu trobar a la gestoria Mont-roig Gestió, a la botiga Pensat per a tu i adreçant-vos al correu elsxuts@gmail.com .  

Felicitats i moltes gràcies, Xuts!!!

Portada del llibret “Versots del Ball de Dames i Vells de Mont-roig 2020”
Top