Ets aquí
Inici > General > Esports > ELS MONT-ROGENCS JORDI I JÚLIA ALTÈS-OBIOLS, UNA  FAMÍLIA DE JOVES JUDOKES CAMPIONS

Miquel Anguera, “Beatet”

27-10-2023

El Jordi Altés, de 13 anys, fou bronze en categoria infantil en el campionat de Catalunya de judo. Dit campionat es dugué a terme el dissabte 21 d’octubre, al pavelló municipal de Badia del Vallès.

El Jordi va competir en 6 combats, amb 4 de guanyats per ippon, però va perdre la semifinal. Llàstima!! En el combat per al 3r lloc va guanyar també per ippon. Un altre mont-rogenc que guanya el bronze a Catalunya. L’enhorabona Jordi!!

.

.

La Júlia, també de la nissaga Altés-Obiols, va guanyar el 1r Torneig “Petits samurais” del passat diumenge 22 d’octubre, organitzat per l’Andreu Pérez Chaparro al poliesportiu de Mont-roig que va començar a partir de quarts de 10 del matí. La Júlia és de categoria benjamí de menys de 30 quilos. Enhorabona, també, Júlia, pel teu triomf i a continuar per aquest camí de sacrificis i constància! Només així “bastirem una cabana d’esperances cara al vent…”, com diu el poeta mont-rogenc Miquel Ferré (ACS).