Ets aquí
Inici > General > Esports > ELS AMICS NORMANDS DEL CLUB CAUDEBECAIS TORNEN A CÓRRER LA X CURSA DELS 4 TERMES

ELS AMICS NORMANDS DEL CLUB CAUDEBECAIS TORNEN A CÓRRER LA X CURSA DELS 4 TERMES

Miquel Anguera, “Beatet”

08-03-2024

Un cop més, i des l’any 2008, els amics de Caudebec-lès-Elbeuf han tornat a visitar-nos aquest 2024 per gaudir de l’Ermita, l’entorn de Mont-roig i poder participar en la desena Cursa dels 4 Termes, organitzada pel CE l’Areny.

En Pascal, Dominique (en són dos), Christian, Daniel, Fréderic, Saïd i Jerôme són els que, enguany, han vingut i han participat en tot: Marató de 43 km, cursa Express de 12,5, la Trail de 21 i la Caminada de 14. Tal com ja hem dit, el temps acompanyà i fou un plaer poder passar el matí del diumenge 18 de febrer a la muntanya, gaudint del formidable paisatge i entorn que el CE l’Areny havia preparat per a tots els participants en aquesta X Cursa. La direcció del CE l’Areny va regalar, com a record, reconeixement i fidelitat als nostres amics normands, amb qui estem agermanats des del 2009, una dessuadora blanca del CE l’Areny.

En tornar a casa seva, van tornar a dir-nos que, si Déu vol, el proper 2025 pensen tornar a Mont-roig i a l’Ermita, evidència total que a casa nostra s’ho passen molt bé.

Recordaré, com cada any, que des que ens vam agermanar l’any 2009, amb intercanvi de llibres i discs d’ambdues biblioteques, no s’ha fet res més an paral·lel a l’agermanament, quan seria molt interessant d’intentar continuar amb els intercanvis amb escoles, instituts, clubs esportius, culturals, etc. El francès no deixa de ser la 2a llengua estrangera en la tria de molts estudiants (evidentment, només és la meva opinió). Amics, fins l’any que ve!!

.

.

.

.

.

Top