Ets aquí
Inici > General > Noticiari > EL XIV CAP DE SETMANA DIATÒNIC DE MONT-ROIG TAMBÉ ES CELEBRARÀ A COLLDEJOU I CAMBRILS

EL XIV CAP DE SETMANA DIATÒNIC DE MONT-ROIG TAMBÉ ES CELEBRARÀ A COLLDEJOU I CAMBRILS

Miquel Anguera, “Beatet”

20-05-2021

Mica a mica, el XIV Cap de Setmana Diatònic de Mont-roig pren forma i ja estem en disposició de poder dir que, definitivament, hi haurà 4 concerts. Divendres dia 16 de juliol a Colldejou, dissabte 17 a Mont-roig, i diumenge 18 altre cop a Colldejou (concert-vermut) i al vespre a Cambrils. Cal dir que aquest darrer concert a Cambrils, a part d’emmarcar-se en el 14è Cap de Setmana Diatònic, també serà una de les activitats de les festes de la Mare de Déu del Carme que, com tots sabem, és la patrona dels pescadors.

Cambrils, des de fa molts i molts anys, ha estat un poble (i ara una ciutat) amb una molt consolidada tradició musical i de molt de prestigi (els Festivals Internacionals de Música, la Coral Verge del Camí, la seva Escola Municipal de Música, etc.). Ser convidats, doncs, a dur-hi el nostre Cap de Setmana Diatònic, ens omple de satisfacció i orgull, com no podia ser d’altra manera.

Els detalls del lloc de cada concert, grups convidats i d’altres detalls, la organització ja els anirà fent públics, properament.

Crec que és molt interessant que el present Cap de Setmana Diatònic, no solament es celebri al poble on va néixer, Mont-roig, sinó que també s’expandeixi per la nostra comarca després de les invitacions que s’han rebut. Ho podríem considerar, per què no? un homenatge al Baix Camp.

Top