Ets aquí
Inici > General > Món Municipal > EL CONSELLER D’EMPRESA I TREBALL, ROGER TORRENT, VA VISITAR ELS TERRENYS DELS COMELLARETS ON S’HA D’UBICAR LA FÀBRICA DE BATERIES DE L’EMPRESA SUD-COREANA ILJIN MATERIALS

EL CONSELLER D’EMPRESA I TREBALL, ROGER TORRENT, VA VISITAR ELS TERRENYS DELS COMELLARETS ON S’HA D’UBICAR LA FÀBRICA DE BATERIES DE L’EMPRESA SUD-COREANA ILJIN MATERIALS

Miquel Anguera, “Beatet”

02-09-2022

Tots recordarem que el passat maig, tots els mitjans de comunicació anaven plens de la notícia de darrera hora: Mont-roig acolliria la construcció d’una fàbrica de bateries de l’empresa sud-coreana ILJIN Materials, la primera a Europa, amb un pressupost de 600 milions d’euros i la creació de 500 nous llocs de treball que ben bé que vindran per millorar l’economia del nostre municipi.

Doncs bé, seguint aquesta notícia, el darrer dia d’agost l’Honorable conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, va venir a Mont-roig a visitar els terrenys on s’ubicarà l’esmentada futura fàbrica als terrenys municipals de la partida dels Comellarets (per cert, adquirits en temps de l’alcalde Torrebadell, epr). Es preveu que, després d’uns dos anys de construcció, la fàbrica ja serà operativa a principis del 2025.

Acompanyaren el Conseller Torrent, l’alcalde de Mont-roig, Fran Morancho, la Directora General d’Indústria, Natàlia Mas, la responsable d’Empresa i Treball als SSTT de Tarragona, Sofia Moya, la diputada mont-rogenca, Irene Aragonès i la tinenta d’alcalde Yolanda Pérez, la delegada del govern a Tarragona, Teresa Pallarès, entre d’altres persones, premsa inclosa.

El conseller Torrent va signar al Llibre d’Honor de la Vila (per cert, inaugurat per Joan Miró el 1979) i va expressar el convenciment que aquesta gran inversió (la més gran al Principat dels darrers 20 anys, d’aquestes característiques), servirà per canviar el nostre municipi econòmicament i caldrà aprofitar-ho per a reindustrialitzar el País i reequilibrar el territori. El conseller també va informar de la propera presentació del Pacte Nacional per a la Indústria. També va expressar que aquest projecte d’ILJIN Materials servirà per captar nous projectes d’inversió estrangera lligats a la futura fàbrica sud-coreana.

Esperant que aquesta visita doni un nou impuls al gran projecte sud-coreà, anirem seguint les notícies que parlin de la fàbrica i el seu “tempus”, doncs serà prou important per canviar la cara del municipi. S’acosten temps difícils, en tots els sentits, i per això una bona notícia cal seguir-la de ben a prop i fer-ne difusió, perquè les males, elles mateixes ja fan prou soroll i els mitjans de comunicació cada dia en van plens.

.

.

Top