Ets aquí
Inici > General > Esports > EL MONT-ROGENC ANDREU PÉREZ CHAPARRO, REPRÈN NOVAMENT LA COMPETICIÓ DE JUDO

EL MONT-ROGENC ANDREU PÉREZ CHAPARRO, REPRÈN NOVAMENT LA COMPETICIÓ DE JUDO

Miquel Anguera, “Beatet”

02-06-2021

Després d’aquests duríssims mesos sense competir i pràcticament sense entrenar, algunes competicions han anat traient el cap en el món de l’esport de base (deixem el professional). Fins ara havíem vist els nostres infants jugar a futbol i poca cosa més.

Avui, però, ja podem dir amb justificada satisfacció, que el mont-rogenc Andreu Pérez i Chaparro ja ha reprès la competició del judo aquest passat diumenge a Badia del Vallès (Vallès Occidental), en la seva categoria de cadet de més de 90 kg. L’Andreu, la temporada passada ja ens havia donat moltes satisfaccions pels seus bons resultats.

El judoka mont-rogenc el passat diumenge dia 30, va disputar tres combats, guanyant-ne 2 i perdent-ne un, en l’esmentada categoria de cadet de més de 90 kg. No obstant, va guanyar la repesca i obtingué la medalla de bronze. Per començar la temporada no està pas gens malament, sobretot sabent que aquest 3r lloc l’hi dona accés directe a la fase final del Campionat d’Espanya de judo.

Com recordareu, l’Andreu milita al club Nucli de Tecnificació Priorat Terres de l’Ebre, on hi trobem judokes de Falset, Tortosa i la Ràpita, que acompanyen el nostre judoka. L’entrenador és el Miquel Sabater, de Miami, qui fou coordinador municipal d’esports.

L’Andreu, primer per l’esquerra
El Club de l’Andreu (amb pantalons grisos) N. de T. Priorat-Terres de l’Ebre
Top